ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑΣ ΜΕ ΤΗ CECILIA CAMPANA - 2023

H Cecilia Campana είναι σήμερα η πιο φημισμένη Ιταλίδα cake designer, καθώς τα τελευταία χρόνια κέρδισε την 1η θέση (χρυσά βραβεία) σε όποιους ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς για γαμήλιες τούρτες με πάστα ζάχαρης συμμετείχε! Συγκεκριμένα, η Cecilia ήταν χρυσή νικήτρια στα:

- Cake International Carnival 2021, βραβείο "Best in Show Audience"
- Shaki Cake International 2017, 1η θέση
- Cake Design Italian Festival 2016, 1η θέση
- Shaki Cake International 2016, 1η θέση
- Cake Design Italian Festival 2015, 1η θέση

Η πληρότητα, η ακρίβεια και η ισορροπία των διακοσμητικών στοιχείων είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των δημιουργιών της Cecilia, τα οποία δίνουν μοναδικότητα στα έργα της. Η Cecilia έχει αναπτύξει κάποιες πραγματικά εντυπωσιακές τεχνικές στην πάστα ζάχαρης και αυτή η προσπάθειά της επιβραβεύεται σε όλους τους διαγωνισμούς που λαμβάνει μέρος!

Στα δύο σεμινάρια ζαχαρόπαστας που θα πραγματοποιήσει η Cecilia Campana στην Laoudis Chef Academy, θα μπορέσει να δείξει σε έμπειρους φιλόδοξους ζαχαροτέχνες όλα τα μυστικά της για εντυπωσιακές δημιουργίες από ζαχαρόπαστα!

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑΣ 2023 ΜΕ ΤΗ CECILIA CAMPANA 

 ..................................................................

ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ - ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
SUGAR PASTE ADVANCED COURSE

"FOREST ANIMAL CAKE & CANDY BAR" BIRTHDAY

Διακόσμηση διώροφης τούρτας και γλυκών με σκοπό την παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου candy bar σε μια εκδήλωση γενεθλίων.

Επικεντρώνεται στη δημιουργία και διακόσμηση μιας χαριτωμένης πρότασης με:
•  cupcakes
•  cookies
•  mini cakes
•  cake pops
•  cake sicles (κέικ σε μορφή παγωτό ξυλάκι)
•  διώροφη τούρτα

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που έχουν αποκτήσει εμπειρία διακοσμώντας τούρτες με ζαχαρόπαστα και επιδιώκουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους πάνω στη δημιουργία διαφορετικών γλυκών.

Το σεμινάριο είναι δομημένο με τις παρακάτω πρακτικές και θεωρητικές ενότητες:

•  Επίτευξη καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τη δημιουργία cupcakes, cookies, mini cakes, cake sicles και cake pops
•  Από το σκίτσο μέχρι την υλοποίηση: πώς αναπτύσσεται μία ιδέα
•  Μια ζαχαρόπαστα για κάθε χρήση: ποια η βέλτιστη δυνατή χρήση για κάθε είδος
•  Ανάγλυφα (2D) διακοσμητικά στοιχεία: ζώα του δάσους
•  Τρισδιάστατος μοντελισμός
• Λουλούδια: δημιουργία και χρωματισμός με διάφορες αποχρώσεις
•  Δημιουργία και ενσωμάτωση διακοσμητικών εφέ
•  Τοποθέτηση διακοσμητικών στοιχείων πάνω στην τούρτα, με σκοπό την εξισορρόπηση του σχεδίου

 

Διάρκεια: 2 ημέρες
Aπό Τρίτη 28/03 έως Τετάρτη 29/03/2023
Ωράριο: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ., με βασικό ωριαίο διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό από 1:30 μ.μ. έως 2:30 μ.μ.
Εισηγήτρια: Cecilia Campana
Κόστος σεμιναρίου (χωρίς ΦΠΑ): 300 €

Το πλήρες μεσημεριανό φαγητό και τα coffee breaks παρέχονται δωρεάν από τη σχολή. 

Στο τέλος του σεμιναρίου κάθε εκπαιδευόμενος παίρνει μαζί του το έργο που δημιούργησε και πτυχίο παρακολούθησης, υπογεγραμμένο από την κ. C. Campana. 

..................................................................

ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ - ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
SUGAR PASTE ADVANCED COURSE

"ROMANTIC WEDDING CAKE & CANDY BAR" WEDDING 

Διακόσμηση διώροφης τούρτας και γλυκών με σκοπό την παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου candy bar σε μια γαμήλια εκδήλωση.

Το σεμινάριο επικεντρώνεται στη δημιουργία και διακόσμηση μιας κομψής πρότασης με:

•  cupcakes
•  cookies
•  mini cakes
•  cake pops
•  cake sicles (κέικ σε μορφή παγωτό ξυλάκι)
•  διώροφη τούρτα

Ένα εντατικό σεμινάριο που απευθύνεται σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν κομψά και εντυπωσιακά Candy Bars για γαμήλιες εκδηλώσεις ή επετείους και να αναδείξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες κατασκευάζοντας:

•  διαφορετικά στυλ γλυκών
•  λουλούδια
• δαντέλες και νέες διακοσμητικές τεχνικές

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που έχουν αποκτήσει εμπειρία διακοσμώντας τούρτες με ζαχαρόπαστα και επιδιώκουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους πάνω στα λουλούδια από ζαχαρόπαστα, το wafer paper και τις διακοσμητικές τεχνικές.

Το σεμινάριο είναι δομημένο με τις παρακάτω πρακτικές και θεωρητικές ενότητες:

•  Επίτευξη καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για την δημιουργία cupcakes, cookies, mini cakes, cake sicles και cake pops.
• Διαφορετικοί τύποι ζαχαρόπαστας: δημιουργία τέλειων λουλουδιών με gum paste.
•  Ιδέες και τεχνικές για την κατασκευή ρεαλιστικών λουλουδιών.
•  Κατασκευή παιώνιας.
•  Κατασκευή ανεμώνων με wafer paper.
•  Κατασκευή μικρών λουλουδιών.
•  Τεχνικές απόδοσης ρεαλιστικών χρωματικών αποχρώσεων στα λουλούδια.
• Επιμέλεια, διόρθωση χρωματισμού.
•  Wafer paper. Χαρακτηριστικά και πρακτικές τεχνικές.
•  Δαντέλα. Τρόποι δημιουργίας και χρήσης βρώσιμης δαντέλας.


Διάρκεια: 2 ημέρες
Aπό Πέμπτη 30/03 έως Παρασκευή 31/03/2023
Ωράριο: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ., με βασικό ωριαίο διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό από 1:30 μ.μ. έως 2:30 μ.μ.
Εισηγήτρια: Cecilia Campana
Κόστος σεμιναρίου (χωρίς ΦΠΑ): 300 €

Το πλήρες μεσημεριανό φαγητό και τα coffee breaks παρέχονται δωρεάν από τη σχολή. 

Στο τέλος του σεμιναρίου κάθε εκπαιδευόμενος παίρνει μαζί του το έργο που δημιούργησε και πτυχίο παρακολούθησης, υπογεγραμμένο από την κ. C. Campana.


..................................................................

Επικοινωνήστε άμεσα με τη Γραμματεία της Ακαδημίας στο 210.6038002 (εσωτερικό 314) για να δεσμεύσετε τώρα μία από τις μόλις 8 θέσεις, ανά σεμινάριο, με τη Cecilia! 

Προηγούμενα σεμινάρια με τη Cecilia Campana: 2022202120202019 

Για να δείτε όλα τα σεμινάρια του τρέχοντος έτους της Laoudis Chef Academy, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.