ΙΣΤΟΡΙΚΟ - ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ LAOUDIS FOODS

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  |  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ  |  ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ GDPR

LAOUDIS FOODS
εγγύηση επιτυχίας!

Η εταιρεία Laoudis Foods αποτελεί την καλύτερη επιλογή για επαγγελματικές πρώτες ύλες και προϊόντα ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού! Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των τροφίμων μπορούμε και παρέχουμε μια ολοκληρωμένη λύση, η οποία περιλαμβάνει τις καλύτερες ύλες από τους πιο φημισμένους παραγωγούς της Ευρώπης και την καλύτερη υποστήριξη από πλήθος τοπικών αντιπροσώπων και τεχνικών συμβούλων σε όλη την Ελλάδα!

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Η ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ (LAOUDIS FOODS) ιδρύθηκε το 1987 και σήμερα διανύει αισίως την 4η δεκαετία επιτυχημένης λειτουργίας! Το 1996 ξεκινήσαμε την αντιπροσώπευση στην ελληνική αγορά μεγάλων οίκων του εξωτερικού και τον αμέσως επόμενο χρόνο, το 1997, μεταφέραμε την έδρα μας στο Πικέρμι, στον ιδιόκτητο χώρο όπου βρίσκεται και σήμερα. Το 2005 έγινε η πρώτη μεγάλη επέκταση της εταιρείας, με τη δημιουργία νέων γραφείων και την ίδρυση του Innovation & Training Center® και το 2014 η δεύτερη και πολύ μεγαλύτερη, με την δημιουργία της νέας αποθήκης, γραφείων και της τεχνικής ακαδημίας Laoudis Chef Academy, η οποία αύξησε το συνολικό στεγασμένο χώρο σε 3.800 τ.μ., με δυνατότητα αποθήκευσης 2.400 ευρωπαλετών σε πλήρως ελεγχόμενες κλιματολογικές συνθήκες. 

Από το 2021 η LAOUDIS FOODS AEBE εξυπηρετεί απευθείας τους πελάτες της Βορείου Ελλάδος, μέσω νέου ιδιόκτητου υποκαταστήματος!

Οι νέες εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, σε μια έκταση 10 στρεμμάτων, η οποία φιλοξενεί ένα κτίριο αποθηκών επιφάνειας 2.000 τ.μ. το οποίο ανακαινίστηκε με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές που ισχύουν σήμερα στην αποθήκευση τροφίμων, καθώς και νέο κτίριο 700 τ.μ. που θα στεγάσει τα διοικητικά γραφεία και τις τεχνικές εγκαταστάσεις του Innovation & Training Center της Laoudis Foods και της Laoudis Chef Academy στη Βόρεια Ελλάδα.

 

ΑΡΙΣΤΕΣ Α΄ ΥΛΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ-ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ-ΠΑΓΩΤΟΥ
Διανέμουμε επίσημα στην Ελλάδα ποιοτικές πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού από πολλούς καταξιωμένους προμηθευτές-παραγωγούς, αποκλειστικά από Ευρωπαϊκές χώρες με μεγάλη παράδοση στο αντικείμενο (Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο κ.α.). Συγκεκριμένα, για την ελληνική αγορά, η LAOUDIS FOODS είναι επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών MEC3, IRCA, IREKS, DGF, ALCAS, DOBLA, CORMAN, VANDEMOORTELE, IFFCO (CODAP), SILIKOMART PROFESSIONAL, EUROVO, FB, DUPON (BIG DRUM), MASDEU, KALLBERGS, FAPEC και άλλων!
ΕΝΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ
Έχοντας μια υπερπλήρη προϊοντική γκάμα με περισσότερους από 3.000 διαφορετικούς κωδικούς, μπορούμε να αποτελούμε το βασικό προμηθευτή κάθε επαγγελματία ζαχαροπλάστη, αρτοποιού και τζελατιέρη, για ότι εκείνος χρειαστεί: έτοιμα μίγματα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, σοκολάτες, γάλα, φυτικά και ζωικά λίπη, βελτιωτικά, βάσεις, ρίπλες και γεύσεις παγωτού, φόρμες σιλικόνης, διακοσμητικά σοκολάτας και συσκευασίες ζαχαροπλαστικής ή παγωτού (δίσκους, κύπελλα, κουταλάκια κ.α.)!

ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Εξυπηρετούμε άμεσα και με συνέπεια περισσότερους από 3.500 πελάτες-επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, απευθείας ή μέσω αποκλειστικών τοπικών αντιπροσώπων και θυγατρικών εταιρειών! Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας καλύπτονται από τα αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα, ISO 9001:2008 (συστήματος διαχείρισης ποιότητας) και ISO 22000:2005 (συστήματος ασφάλειας τροφίμων). Αυτά, σε συνδυασμό με το πλήρως μηχανογραφημένο σύστημα logistics FIFO (First In-First Out) και το πολύ έμπειρο-εξειδικευμένο προσωπικό (65+ άτομα, σε όλη την Ελλάδα) μπορούν και παρέχουν σε όλους τους πελάτες της εταιρείας, εγγυημένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διανομής.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ
Περισσότεροι από 2.500 επαγγελματίες από περίπου 1.500 διαφορετικές επιχειρήσεις σε ετήσια βάση, έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται στις πολλές παρουσιάσεις-σεμινάρια που οργανώνει το Innovation & Training Center® της εταιρείας σε πολλές μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, σε επίκαιρες περιόδους ανά εποχή και προϊόν. Συμπληρωματικά, παρέχουμε στους πελάτες μας αφιλοκερδώς υπηρεσίες marketing και προώθησης, με προωθητικές ενέργειες μέσα στα καταστήματα, δωρεάν παροχή διαφημιστικού υλικού και συσκευασίας για τα νέα προϊόντα κ.α. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις πολλές παροχές υποστήριξης της Laoudis Foods προς όλους τους πελάτες της! 

LAOUDIS ONLINE
Στην ιστοσελίδα μας, όλοι οι επισκέπτες μπορούν να βρίσκουν τακτικά ανανεωμένες πληροφορίες για το σύνολο των προϊόντων τα οποία η εταιρεία αντιπροσωπεύει και διανέμει επίσημα στην ελληνική αγορά, καθώς και κάλυψη των εκδηλώσεων που διοργανώνει τακτικά η Laoudis Foods αεβε για τους συνεργάτες της. Φυσικά μπορείτε να μας ακολουθείτε και να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας και μέσα από τις επίσημες σελίδες της Laoudis Foods στα κοινωνικά δίκτυα, Facebook, Instagram και Youtube.
Πρόσθετα, εάν είστε επαγγελματίας που συνεργάζεστε με την Laoudis Foods, απευθείας ή μέσω εμπορικού αντιπροσώπου, μπορείτε να προχωρήσετε στη Δημιουργία Λογαριασμού Συνεργάτη. Έτσι θα έχετε πρόσβαση στις επαγγελματικές συνταγές με τις πρώτες ύλες μας, προαιρετική ενημέρωση για νέα προϊόντα, προσκλήσεις σε επιδείξεις και σεμινάρια, καθώς και δυνατότητα αποστολής online παραγγελίας 24 ώρες το 24ωρο!

H συνεργασία κάθε επαγγελματία με την ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ, τον αξιόπιστο προμηθευτή που προσφέρει πανελλαδικά ένα ολοκληρωμένο πακέτο προϊόντων και υποστηρικτικών υπηρεσιών, αποτελεί για εκείνον απόλυτη εγγύηση επιτυχίας!