ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ LAOUDIS FOODS

Καλώς ήλθατε στο χώρο μελών-συνεργατών της Laoudis Foods! 
Εδώ θα βρείτε τεχνικό περιεχόμενο που προορίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ LAOUDIS FOODS,  ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΗΣ LAOUDIS FOODS 
Σημείωση: Όταν πατήσετε στον παραπάνω σύνδεσμο των συνταγών, θα σας ζητηθεί πρώτα να συνδεθείτε με τα στοιχεία του Λογαριασμού σας.

..................................................................................................................................................


Προσοχή: Οι παλαιοί λογαριασμοί συνεργατών δεν ισχύουν στο νέο Laoudis.gr (2019). 
Σε περίπτωση που δεν έχετε Λογαριασμό Συνεργάτη στο νέο Laoudis.gr, πρέπει να δημιουργήσετε έναν καινούργιο, ακολουθώντας μια σχετικά απλή διαδικασία: 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ
Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε ήδη ή θέλετε να προμηθευτείτε άμεσα προϊόντα και πρώτες ύλες που εισάγει και διανέμει η Laoudis Foods, παρακαλούμε πατήστε τον παραπάνω σύνδεσμο "Δημιουργία Νέου Λογαριασμού Συνεργάτη" και συμπληρώστε όλα τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν στη φόρμα εγγραφής συνεργάτη που θα δείτε. 

Έτσι θα έχετε πρόσβαση στις ενημερωμένες συνταγές μας και τη δυνατότητα αποστολής αιτήματος παραγγελίας, οποιαδήποτε στιγμή! 


Ενεργοί συνεργάτες: 
Εάν προμηθεύεστε ήδη προϊόντα της Laoudis Foods, συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής και πολύ σύντομα θα λάβετε μια ενημέρωση για την εγγραφή σας μέσω του email που δηλώσατε.

Νέοι συνεργάτες: 
Εάν θέλετε να συνεργαστείτε για πρώτη φορά με την Laoudis Foods, συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής και σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας. 

Σημείωση: Η συμπλήρωση της αίτησης για τη δημιουργία "Λογαριασμού Συνεργάτη" της εταιρείας Laoudis Foods αεβε συνεπάγεται την αποδοχή της Πολιτικής Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) που τηρεί η εταιρεία μας και την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας ΕΔΩ