ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ LAOUDIS FOODS

 

Καλώς ήλθατε στο χώρο μελών-συνεργατών της Laoudis Foods! 
Εδώ θα βρείτε τεχνικό περιεχόμενο που προορίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ LAOUDIS FOODS,  ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 

[ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ]

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΗΣ LAOUDIS FOODS 
Σημείωση: Όταν πατήσετε στον παραπάνω σύνδεσμο των συνταγών, θα σας ζητηθεί πρώτα να συνδεθείτε με τα στοιχεία του Λογαριασμού σας.

..................................................................................................................................................

Εάν δεν έχετε Λογαριασμό Συνεργάτη στο Laoudis.gr, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν, ακολουθώντας μια απλή διαδικασία: 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ
Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε ήδη ή θέλετε να προμηθευτείτε άμεσα προϊόντα και πρώτες ύλες που εισάγει και διανέμει η Laoudis Foods, παρακαλούμε πατήστε τον παραπάνω σύνδεσμο "Δημιουργία Νέου Λογαριασμού Συνεργάτη" και συμπληρώστε όλα τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν στη φόρμα εγγραφής συνεργάτη που θα δείτε. 

Βήματα εγγραφής συνεργάτη: 
- Με τη συμπλήρωση της φόρμας λαμβάνουμε από εσάς ένα αίτημα εγγραφής και εσείς λαμβάνετε αυτόματα στο email σας μια επιβεβαίωση ότι το αίτημα σας στάλθηκε επιτυχώς στην εταιρεία μας. 
- Στη συνέχεια, όταν το αίτημα σας εγκριθεί θα λάβετε ένα e-mail με τίτλο "Η αίτηση εγγραφής σας εγκρίθηκε" με αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο σύνδεσης στο χώρο μελών μας ώστε να έχετε πρόσβαση στις ενημερωμένες συνταγές μας και τη δυνατότητα αποστολής αιτήματος παραγγελίας, οποιαδήποτε στιγμή!

Το email της τελικής έγκρισης θα έρθει από την ηλεκτρονική διεύθυνση marketing [at] laoudis [dot] gr. (Σημείωση: Προτείνουμε να ελέγχετε τακτικά και τον φάκελο των Ανεπιθύμητων μηνυμάτων - Spam του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, καθώς ενδέχεται το συγκεκριμένο email να οδηγηθεί εκεί). 

Αυτός ο διπλός τρόπος εγγραφής (Double Opt-In) ενθαρρύνεται από το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό Απορρήτου και Ασφάλειας Προσωπικών Δεδομένων και μας διασφαλίζει ότι η εγγραφή σας έγινε απολύτως συνειδητά.  

Ενεργοί συνεργάτες: 
Εάν προμηθεύεστε ήδη προϊόντα της Laoudis Foods, συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής και πολύ σύντομα θα λάβετε μια ενημέρωση για την έγκριση του αιτήματος σας, μέσω του email που δηλώσατε στη φόρμα.

Νέοι συνεργάτες: 
Εάν θέλετε να συνεργαστείτε για πρώτη φορά με την Laoudis Foods, συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής και σύντομα ένας εκπρόσωπος πωλήσεων της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας. 

Σημείωση: Η συμπλήρωση της αίτησης για τη δημιουργία "Λογαριασμού Συνεργάτη" της εταιρείας Laoudis Foods αεβε συνεπάγεται την αποδοχή της Πολιτικής Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) που τηρεί η εταιρεία μας και την οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας ΕΔΩ