News RSS
Panettone από τον Giambattista Montanari της Corman!
Επίδειξη - Σεμινάριο για πραγματικά παραδοσιακά panettone από τον Μaître του είδους Giambattista Montanari της Corman!
Laoudis Bakery Days 2023 - Ημέρες Αρτοποιίας!
Οι καθιερωμένες επιδείξεις αρτοποιίας LAOUDIS BAKERY DAYS επιστρέφουν σε λίγες μέρες, με τρεις διοργανώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και σας περιμένουν! ΑΘΗΝΑΤετάρτη 13 & Πέμπτη 14 ΣεπτεμβρίουΣτο Innovation & Training Center της Laoudis FoodsΕίσοδος από οδό Μοράνη 7, ΠικέρμιΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΤρίτη 19 & Τετάρτη 20 ΣεπτεμβρίουΣτο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki13o χλμ οδού Θεσσαλονίκης - ΠεραίαςΚΡΗΤΗΤετάρτη 27 & Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου Στο Innovation & Training Center της Creta Foods Οδός “ε”, αριθ. 2, ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου, τηλ. 2810.381280Ελεύθερη προσέλευση από 12:00 έως 19:00 μ.μ. Εδώ θα δείτε και θα δοκιμάσετε, σε τελικά προϊόντα, όλες τις νέες πρώτες ύλες των σπουδαίων παραγωγών (Ireks, Irca, Corman...
Βραβείο "Greek Business Champions" για τη Laoudis Foods!
Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια!
Διήμερο training για τους pastry chefs της Laoudis Foods, στις εγκαταστάσεις της Hangar 78!
Τον προσεχή Νοέμβρη ο ambassador της Silikomart Luca Bernardini, θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Laoudis Foods, για ένα σεμινάριο-παρουσίαση που δεν πρέπει να χάσετε!!
The Perfect Croissant!
Μονοήμερη παρουσίαση για τα μυστικά του croissant, από έναν μετρ του είδους!