Laoudis Chef Academy


Στοιχεία επικοινωνίας (γραμματεία σχολής):
κα Γιάννα Τσαμπά, τηλ. 210.6038002 (εσωτ. 114)
email: academy@laoudis.gr


Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΦΗΜΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ !

• Συνεργασία με διάσημους Chef και καταξιωμένους ευρωπαϊκούς οργανισμούς!

• Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, αντίστοιχες με εκείνες των σχολών του εξωτερικού!

• Ποικίλα και ταχύρρυθμα τμήματα, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών!

• Ειδική θεματολογία, βασική, μέση ή προχωρημένη, ανάλογα με το επίπεδο εμπειρίας!

• 100% πρακτική μέθοδος "ένας προς έναν", με μόλις οκτώ (8) θέσεις ανά σεμινάριο!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ 2019
LAOUDIS CHEF ACADEMY


Θέμα σεμιναρίου / Επίπεδο
Εισηγητής / Ειδικότητα - Διακρίσεις
Ημερομηνία έναρξης / Διάρκεια
Κόστος σεμιναρίου (ποσό χωρίς ΦΠΑ)

...............................................................................................



ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ: "MURRINA" WEDDING CAKE / Μέση εκπαίδευση
Cecilia Campana (Ιταλία) / Χρυσή νικήτρια πολλών διεθνών διαγωνισμών ζαχαρόπαστας
Τρίτη 14 Μαΐου έως Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 / 2μερο
Κόστος (χωρίς ΦΠΑ): 280€

ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ: "LUXURY" WEDDING CAKE / Προχωρημένη εκπαίδευση
Cecilia Campana (Ιταλία) / Χρυσή νικήτρια πολλών διεθνών διαγωνισμών ζαχαρόπαστας
Πέμπτη 16 Μαΐου έως Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 / 2μερο
Κόστος (χωρίς ΦΠΑ): 300€

Μπορείτε να βρείτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τα δύο παραπάνω σεμινάρια ζαχαρόπαστας και εικόνες από τις συγκεκριμένες δημιουργίες της Cecilia, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

 

...............................................................................................

ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ: BIRTHDAY CAKE "PANDA" / Βασική εκπαίδευση
Δώρα Γεωργίου (Ελλάδα) / Ζαχαροτέχνης και φιναλίστ του πρόσφατου τηλεοπτικού ριάλιτι ζαχ/κής
Τρίτη 28 Μαΐου 2019 / 1μερο
Κόστος (χωρίς ΦΠΑ): 120€

ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ: BIRTHDAY CAKE & CANDY BAR "LAMMA & CACTUS" / Μέση εκπαίδευση
Δώρα Γεωργίου (Ελλάδα) / Ζαχαροτέχνης και φιναλίστ του πρόσφατου τηλεοπτικού ριάλιτι ζαχ/κής
Τετάρτη 29 Μαΐου έως Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 / 2μερο
Κόστος (χωρίς ΦΠΑ): 220€

Μπορείτε να βρείτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τα δύο παραπάνω σεμινάρια ζαχαρόπαστας και εικόνες από τις συγκεκριμένες δημιουργίες της Δώρας, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

 

 ...............................................................................................

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: "X-MAS WITH PRESTIGE CAKES" / Προχωρημένη εκπαίδευση
Francois Galtier (Γαλλία) / Χάλκινο μετάλλιο στο Coupe du Monde de la Patisserie Lyon
Τρίτη 19 Νοεμβρίου έως Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 / 3μερο
Κόστος (χωρίς ΦΠΑ): 950€

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το παραπάνω σεμινάριο ζαχαροπλαστικής του Francois θα ανακοινωθούν σύντομα!

...............................................................................................

Επικοινωνήστε άμεσα με τη γραμματεία της Ακαδημίας, για να κατοχυρώσετε τη συμμετοχή σας στα παραπάνω σεμινάρια!
Διαθέσιμες μόλις 8 θέσεις ανά θέμα!

Τα παρακάτω ισχύουν για όλα τα σεμινάρια της Laoudis Chef Academy:  
• Άμεση μετάφραση του εισηγητή την ώρα του μαθήματος, από ειδικευμένο τεχνικό σύμβουλο, στα Ελληνικά.
• Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν δωρεάν: τσάντα σεμιναρίου και προσωπική ποδιά εργασίας με το σήμα της σχολής, αναλυτικές σημειώσεις του μαθήματος στα Ελληνικά και δίπλωμα παρακολούθησης υπογεγραμμένο από το διάσημο chef εισηγητή!
• Κάθε εκπ. ημέρα διαρκεί 9:00 π.μ. - 18:00 μ.μ. (εκτός εξαιρέσεων, όπου αναφέρεται), με μια ώρα βασικό διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό.
• Το πλήρες μεσημεριανό φαγητό και τα coffee breaks παρέχονται δωρεάν, σε όλη τη διάρκεια κάθε σεμιναρίου.


Κάντε τώρα "Like" στη σελίδα της Laoudis Chef Academy στο Facebook και μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα σεμινάρια και τις εξελίξεις!