Laoudis Chef Academy


Στοιχεία επικοινωνίας (γραμματεία σχολής):
κα Ειρήνη Πασχαλίδου, τηλ. 210.6038002 (εσωτ. 314)
email: academy@laoudis.gr


Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΦΗΜΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ !

• Συνεργασία με διάσημους Chef και καταξιωμένους ευρωπαϊκούς οργανισμούς!

• Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, αντίστοιχες με εκείνες των σχολών του εξωτερικού!

• Ποικίλα και ταχύρρυθμα τμήματα, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών!

• Ειδική θεματολογία, βασική, μέση ή προχωρημένη, ανάλογα με το επίπεδο εμπειρίας!

• 100% πρακτική μέθοδος "ένας προς έναν", με μόλις οκτώ (8) θέσεις ανά σεμινάριο!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ 2025
LAOUDIS CHEF ACADEMY

..............................................................................................



Σεμινάριο Παγωτού με το Francesco Giordano.
Ο Francesco Giordano έχει εκπαιδευτεί πλάι σε κορυφαίους Chef ζαχαροπλαστικής και σοκολατοποιείας. Από το 2018 κατέχει τη θέση του Product Specialist στη Mec3 και παράλληλα είναι καθηγητής του Casa Optima School - Sweet Arts & Innovation. Ξεκίνησε την καριέρα του ως Executive Pastry Chef σε αλυσίδα ξενοδοχείων πέντε αστέρων και εστιατορίων με αστέρια Michelin στη Ρώμη, το Λονδίνο, την Ελβετία, την Ταϊλάνδη, τη Νότια Αμερική και το Μαλάουι. Από το 2013 έως το 2018 διετέλεσε καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Carpigiani παραδίδοντας μαθήματα παγωτού και ζαχαροπλαστικής στα Ιταλικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά σε όλο τον κόσμο.

GELATO: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ (ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ)

Διάρκεια: 2 ημέρες
Τετάρτη 28/05 και Πέμπτη 29/05/2025
Ωράριο: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ., με βασικό ωριαίο διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό από 1:30 μ.μ. έως 2:30 μ.μ.
Εισηγητής: Francesco Giordano (Ιταλία)
Italian Master Gelato & Pastry Chef
Product Specialist & Teacher of Casa Optima School - Sweet Arts & Innovation

Κόστος σεμιναρίου (χωρίς ΦΠΑ): 400€

Για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το νέο σεμινάριο παγωτού  2025 με τον Francesco Giordano  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

..............................................................................................



Σεμινάρια Σιροπιαστών με το Zozef Azzam.
O Chef Zozef Azzam αποτελεί ιδρυτικό μέλος στη Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος, γνωρίζει άριστα την ανατολίτικη ζαχαροπλαστική και τα "μυστικά" των σιροπιαστών, λόγω της πολυετούς επαγγελματικής του εμπειρίας και της καταγωγής του από το Λίβανο.

ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ - ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ (ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ)
"ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΑΕΡΑ ΛΙΒΑΝΟΥ"

Διάρκεια: 1 ημέρα
Τετάρτη 26/03, Πέμπτη 27/03/2025
Ωράριο: 9:00 π.μ. - 4:00 μ.μ., με βασικό ωριαίο διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό από 1:30 μ.μ. έως 2:30 μ.μ.
Εισηγητής: Zozef Azzam
Κόστος σεμιναρίου (χωρίς ΦΠΑ): 250€

Το πλήρες μεσημεριανό φαγητό και τα coffee breaks παρέχονται δωρεάν από τη σχολή.

Στο τέλος του σεμιναρίου κάθε εκπαιδευόμενος παίρνει μαζί του έντυπο υλικό με τις συνταγές και πτυχίο παρακολούθησης, υπογεγραμμένο από τον Zozef Azzam.

 Για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα νέα σεμινάρια σιροπιαστών 2025 με τον Zozef ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

..............................................................................................



Σεμινάριο Σοκολάτας με τον Ilia Nikola.
Ο διακεκριμένος Chef Ilias Nikola, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες Chocolate Experts, εντάχθηκε πρόσφατα στην ομάδα του Innovation and Training Center της Λαούδη. Ως Head Chef της Laoudis Chef Academy, είναι έτοιμος να μοιραστεί το πάθος του για δημιουργία, προσφέροντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία του σε όλους τους επαγγελματίες που αναζητούν εξειδίκευση και το σεβασμό
που απαιτεί η σοκολάτα.

THE ART OF CHOCOLATE (ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ)

Διάρκεια: 3 ημέρες
Τρίτη 11/03 – Πέμπτη 13/03/2025
Ωράριο: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ., με βασικό ωριαίο διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό από 1:30 μ.μ. έως 2:30 μ.μ.
Εισηγητής: Ilias Nikola
Κόστος σεμιναρίου (χωρίς ΦΠΑ): 450€
Το πλήρες μεσημεριανό φαγητό και τα coffee breaks παρέχονται δωρεάν από τη σχολή.
Στο τέλος του σεμιναρίου κάθε εκπαιδευόμενος λαμβάνει πτυχίο παρακολούθησης, υπογεγραμμένο από τον Ilia Nikola.

Για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το νέο σεμινάριο σοκολάτας 2025 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

..............................................................................................

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τη γραμματεία της Ακαδημίας, για αναλυτικές πληροφορίες της θεματολογίας τους και να κατοχυρώσετε τη συμμετοχή σας!  Διαθέσιμες μόλις 8 θέσεις ανά θέμα!

Τα παρακάτω ισχύουν για όλα τα σεμινάρια της Laoudis Chef Academy:  
• Άμεση μετάφραση του εισηγητή την ώρα του μαθήματος, από ειδικευμένο τεχνικό σύμβουλο, στα Ελληνικά.
• Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν δωρεάν: τσάντα σεμιναρίου και προσωπική ποδιά εργασίας με το σήμα της σχολής, αναλυτικές σημειώσεις του μαθήματος στα Ελληνικά και δίπλωμα παρακολούθησης υπογεγραμμένο από το διάσημο chef εισηγητή!
• Κάθε εκπαιδευτική ημέρα διαρκεί 9:00 π.μ. - 17:00 μ.μ. (περιλαμβάνονται διαλείμματα για coffee breaks και μεσημεριανό φαγητό).
• Το πλήρες μεσημεριανό φαγητό και τα coffee breaks παρέχονται δωρεάν, σε όλη τη διάρκεια κάθε σεμιναρίου.


Κάντε τώρα "Like" στη σελίδα της Laoudis Chef Academy στο Facebook και μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα σεμινάρια και τις εξελίξεις!