Laoudis Chef Academy
Στοιχεία επικοινωνίας (γραμματεία σχολής):
κα Ειρήνη Πασχαλίδου, τηλ. 210.6038002 (εσωτ. 314)
email: academy@laoudis.gr
Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΦΗΜΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ !
• Συνεργασία με διάσημους Chef και καταξιωμένους ευρωπαϊκούς οργανισμούς!
• Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, αντίστοιχες με εκείνες των σχολών του εξωτερικού!
• Ποικίλα και ταχύρρυθμα τμήματα, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών!
• Ειδική θεματολογία, βασική, μέση ή προχωρημένη, ανάλογα με το επίπεδο εμπειρίας!
• 100% πρακτική μέθοδος "ένας προς έναν", με μόλις οκτώ (8) θέσεις ανά σεμινάριο!
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ 2023
LAOUDIS CHEF ACADEMY
..............................................................................................
Σεμινάριo "Masterclass" σύγχρονης ζαχαροπλαστικής με τον παγκοσμίου φήμης Chef Karim Bourgi.
O διάσημος Pastry Chef, έρχεται στη Laoudis Chef Academy για να σας προσφέρει γνώσεις και νέες τεχνικές πάνω στη δημιουργία μοναδικών και ιδιαίτερα γευστικών γλυκών που φέρουν την υπογραφή του. Ένα τριήμερο σεμινάριο που υπόσχεται να σας διδάξει πως να δημιουργήσετε υπέροχα επιδόρπια με εξισορροπημένη γεύση και τέλεια εμφάνιση στη βιτρίνα σας.
"SIGNATURE CREATIONS by KARIM BOURGI"
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
Διάρκεια: 3 μέρες
από Τρίτη 28/11 έως Πέμπτη 30/11/2023
Ωράριο: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ., με βασικό ωριαίο διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό από 1:30 μ.μ. έως 2:30 μ.μ.
Εισηγητής: Karim Bourgi (Σενεγάλη)
Executive Pastry Chef
Κόστος σεμιναρίου (χωρίς ΦΠΑ): 2500 €
Για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τo νέο σεμινάριo "masterclass" ζαχαροπλαστικής 2023 με τον Karim Bourgi ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.
..............................................................................................
Σεμινάρια παγωτού με τον Francesco Giordano.
O Ιταλός Maestro Gelatiere της Casa Optima, έρχεται στην Laoudis Chef Academy για να σας προσφέρει γνώσεις και συμβουλές πάνω στη δημιουργία παγωτού. Τρία σεμινάρια με διαφορετική θεματολογία υπόσχονται να σας βοηθήσουν να πετύχετε τέλεια δομή, εξισορροπημένη γεύση και εμφάνιση στα παγωτά της βιτρίνας σας.
"FRUITS & SORBETS"
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
Διάρκεια: 1 ημέρα
Τρίτη 25/04/2023
Ωράριο: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ., με βασικό ωριαίο διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό από 1:30 μ.μ. έως 2:30 μ.μ.
Εισηγητής: Francesco Giordano (Ιταλία)
Italian Master Gelato & Pastry Chef
Product Specialist & Teacher of Casa Optima School - Sweet Arts & Innovation
Κόστος σεμιναρίου (χωρίς ΦΠΑ): 220 €
"GELATO & CHOCOLATE"
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
Διάρκεια: 1 ημέρα
Τετάρτη 26/04/2023
Ωράριο: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ., με βασικό ωριαίο διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό από 1:30 μ.μ. έως 2:30 μ.μ.
Εισηγητής: Francesco Giordano (Ιταλία)
Italian Master Gelato & Pastry Chef
Product Specialist & Teacher of Casa Optima School - Sweet Arts & Innovation
Κόστος σεμιναρίου (χωρίς ΦΠΑ): 220 €
"ADANCED COURSE IN GELATO MAKING"
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
Διάρκεια: 2 ημέρες
από Πέμπτη 27/04 έως Παρασκευή 28/04/2023
Ωράριο: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ., με βασικό ωριαίο διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό από 1:30 μ.μ. έως 2:30 μ.μ.
Εισηγητής: Francesco Giordano (Ιταλία)
Italian Master Gelato & Pastry Chef
Product Specialist & Teacher of Casa Optima School - Sweet Arts & Innovation
Κόστος σεμιναρίου (χωρίς ΦΠΑ): 430 €
Το πλήρες μεσημεριανό φαγητό και τα coffee breaks παρέχονται δωρεάν από τη σχολή.
Στο τέλος του σεμιναρίου κάθε εκπαιδευόμενος λαμβάνει πτυχίο παρακολούθησης, υπογεγραμμένο από τoν κ. F. Giordano.
Για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα νέα σεμινάρια παγωτού 2023 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.
..............................................................................................
Σεμινάρια ζαχαρόπαστας με τη Cecilia Campana.
Η πολυβραβευμένη Ιταλίδα δημιουργός, επιστρέφει στην Laoudis Chef Academy για ακόμη μία σεζόν, για να σας μυήσει στα μυστικά της τέχνης της, με νέες εντυπωσιακές τούρτες από ζαχαρόπαστα.
SUGAR PASTE ADVANCED COURSE
"FOREST ANIMALS CAKE & CANDY BAR" - BIRTHDAY
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
Διάρκεια: 2 ημέρες
Aπό Τρίτη 28/03 έως Τετάρτη 29/03/2023
Ωράριο: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ., με βασικό ωριαίο διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό από 1:30 μ.μ. έως 2:30 μ.μ.
Εισηγήτρια: Cecilia Campana (Ιταλία)
Κόστος σεμιναρίου (χωρίς ΦΠΑ): 300 €
Το πλήρες μεσημεριανό φαγητό και τα coffee breaks παρέχονται δωρεάν από τη σχολή.
Στο τέλος του σεμιναρίου κάθε εκπαιδευόμενος παίρνει μαζί του το έργο που δημιούργησε και πτυχίο παρακολούθησης, υπογεγραμμένο από την κ. C. Campana.
SUGAR PASTE ADVANCED COURSE
"ROMANTIC WEDDING CAKE & CANDY BAR" - WEDDING
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
Διάρκεια: 2 ημέρες
Aπό Πέμπτη 30/03 έως Παρασκευή 31/03/2023
Ωράριο: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ., με βασικό ωριαίο διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό από 1:30 μ.μ. έως 2:30 μ.μ.
Εισηγήτρια: Cecilia Campana (Ιταλία)
Κόστος σεμιναρίου (χωρίς ΦΠΑ): 300 €
Το πλήρες μεσημεριανό φαγητό και τα coffee breaks παρέχονται δωρεάν από τη σχολή.
Στο τέλος του σεμιναρίου κάθε εκπαιδευόμενος παίρνει μαζί του το έργο που δημιούργησε και πτυχίο παρακολούθησης, υπογεγραμμένο από την κ. C. Campana.
Για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα νέα σεμινάρια ζαχαρόπαστας 2023 με τη Cecilia ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.
..............................................................................................
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τη γραμματεία της Ακαδημίας, για αναλυτικές πληροφορίες της θεματολογίας τους και να κατοχυρώσετε τη συμμετοχή σας! Διαθέσιμες μόλις 8 θέσεις ανά θέμα!
Τα παρακάτω ισχύουν για όλα τα σεμινάρια της Laoudis Chef Academy:
• Άμεση μετάφραση του εισηγητή την ώρα του μαθήματος, από ειδικευμένο τεχνικό σύμβουλο, στα Ελληνικά.
• Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν δωρεάν: τσάντα σεμιναρίου και προσωπική ποδιά εργασίας με το σήμα της σχολής, αναλυτικές σημειώσεις του μαθήματος στα Ελληνικά και δίπλωμα παρακολούθησης υπογεγραμμένο από το διάσημο chef εισηγητή!
• Κάθε εκπαιδευτική ημέρα διαρκεί 9:00 π.μ. - 17:00 μ.μ. (περιλαμβάνονται διαλείμματα για coffee breaks και μεσημεριανό φαγητό).
• Το πλήρες μεσημεριανό φαγητό και τα coffee breaks παρέχονται δωρεάν, σε όλη τη διάρκεια κάθε σεμιναρίου.
Κάντε τώρα "Like" στη σελίδα της Laoudis Chef Academy στο Facebook και μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα σεμινάρια και τις εξελίξεις!