ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑΣ ΜΕ ΤΗ CECILIA CAMPANA - 2019

H Cecilia Campana είναι σήμερα η πιο φημισμένη Ιταλίδα cake designer, καθώς τα τελευταία χρόνια κέρδισε την 1η θέση (χρυσά βραβεία) σε όποιους ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς για γαμήλιες τούρτες με πάστα ζάχαρης συμμετείχε! Συγκεκριμένα, η Cecilia ήταν χρυσή νικήτρια στα:

- Shaki Cake International 2017, 1η θέση
- Cake Design Italian Festival 2016, 1η θέση
- Shaki Cake International 2016, 1η θέση
- Cake Design Italian Festival 2015, 1η θέση

Η πληρότητα, η ακρίβεια και η ισορροπία των διακοσμητικών στοιχείων είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των δημιουργιών της Cecilia, τα οποία δίνουν μοναδικότητα στα έργα της. Η Cecilia έχει αναπτύξει κάποιες πραγματικά εντυπωσιακές τεχνικές στην πάστα ζάχαρης και αυτή η προσπάθειά της επιβραβεύεται σε όλους τους διαγωνισμούς που λαμβάνει μέρος!

Στα δύο σεμινάρια ζαχαρόπαστας που θα πραγματοποιήσει η Cecilia Campana στην Laoudis Chef Academy, για μέση και προχωρημένη εκπαίδευση αντίστοιχα, θα μπορέσει να δείξει σε έμπειρους φιλόδοξους ζαχαροτέχνες όλα τα μυστικά της για μια πραγματικά εντυπωσιακή τούρτα γάμου από ζαχαρόπαστα!

 ..................................................................

ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ - ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
"MURRINA" WEDDING CAKE 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ!

Ένα εντατικό διήμερο σεμινάριο που αποσκοπεί στην εκμάθηση  νέων τεχνικών και ιδεών για την κατασκευή μιας μοντέρνας γεωμετρικής γαμήλιας τούρτας, μεγάλης απήχησης!

Απευθύνεται σε επαγγελματίες που έχουν αποκτήσει εμπειρία διακοσμώντας  τούρτες με ζαχαρόπαστα και επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και να αναβαθμίσουν το επίπεδό τους χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνικές! Οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν την εικονιζόμενη τούρτα! 

Το σεμινάριο είναι δομημένο με τις παρακάτω πρακτικές και θεωρητικές ενότητες:

• Από το σκίτσο μέχρι την υλοποίηση: πώς αναπτύσσεται μια ιδέα
• Μια ζαχαρόπαστα για κάθε χρήση: ποια η βέλτιστη δυνατή χρήση για κάθε είδος
• Murrina: μια τεχνική σχεδιασμού με ιδιαίτερη σημασία
• Η τέλεια τούρτα: πώς επιτυγχάνεται μια άψογη κάλυψη σε διαφορετικά σχήματα
• Μεγάλα λουλούδια χωρίς σύρματα
• Τεχνικές ζωγραφικής πάνω σε ζαχαρόπαστα
• Δημιουργία και χρωματισμός ενός κλαδιού με φύλλα

Διάρκεια: 2 ημέρες (από Τρίτη 14/05 έως Τετάρτη 15/05/2019)
Ώρες 9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ. (με βασικό διάλειμμα για φαγητό 1:30 μ.μ. – 2:30 μ.μ.)
Εισηγήτρια: Cecilia Campana
Συμμετέχοντες: 8
Κόστος σεμιναρίου (χωρίς ΦΠΑ): 280€
Περιλαμβάνεται δωρεάν πλήρες μεσημεριανό φαγητό και coffee breaks.

Στο τέλος του σεμιναρίου, κάθε συμμετέχων παίρνει μαζί του την ολοκληρωμένη τούρτα που θα έχει δημιουργήσει.

..................................................................


ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ - ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
"LUXURY" WEDDING CAKE
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ!

Ένα εντατικό διήμερο σεμινάριο που αποσκοπεί στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας και στην βελτίωση των τεχνικών εκείνων που συντελούν στην κατασκευή μίας μοντέρνας και ταυτόχρονα κομψής γαμήλιας τούρτας, μεγάλης αποδοχής!

Απευθύνεται σε έμπειρους επαγγελματίες οι οποίοι έχουν ήδη αναπτύξει ιδιαίτερες δεξιότητες μέσα από την ενασχόλησή τους με τη διακόσμηση περίτεχνων έργων με ζαχαρόπαστα! Οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν την εικονιζόμενη τούρτα! 

 

Το σεμινάριο είναι δομημένο με τις παρακάτω πρακτικές και θεωρητικές ενότητες:

• Από το σκίτσο μέχρι την υλοποίηση: πώς αναπτύσσεται μια ιδέα. 
• Μια ζαχαρόπαστα για κάθε χρήση: ποιά η βέλτιστη δυνατή χρήση για κάθε είδος. 
• Quilling*: μια τεχνική σχεδιασμού με ιδιαίτερη σημασία. 
• Γλυπτική: μέθοδοι και ιδέες για τη δημιουργία ενός συναρπαστικού σχεδίου. 
• Η τέλεια τούρτα: πώς επιτυγχάνεται η τέλεια κάλυψη. 
• Wafer χαρτί: ένα υλικό με εξαιρετικές δυνατότητες (κατασκευή λουλουδιών με σύρματα). 

*Εξαιτίας της μοναδικότητας κάθε δημιουργίας, ενδέχεται ο σχεδιασμός του quilling τμήματος της διακόσμησης να διαφοροποιείται από εκείνο της απεικόνισης στη φωτογραφία.

Διάρκεια: 2 ημέρες (από Πέμπτη 16/05 έως Παρασκευή 17/05/2019)
Ώρες 9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ. (με βασικό διάλειμμα για φαγητό 1:30 μ.μ. – 2:30 μ.μ.)
Εισηγήτρια: Cecilia Campana
Συμμετέχοντες: 8
Κόστος σεμιναρίου (χωρίς ΦΠΑ): 300€
Περιλαμβάνεται δωρεάν πλήρες μεσημεριανό φαγητό και coffee breaks.

Στο τέλος του σεμιναρίου, κάθε συμμετέχων παίρνει μαζί του την ολοκληρωμένη τούρτα που θα έχει δημιουργήσει.

..................................................................

Επικοινωνήστε άμεσα με τη Γραμματεία της Ακαδημίας στο 210.6038002 (εσωτερικό 114) για να δεσμεύσετε τώρα μία από τις μόλις 8 θέσεις, ανά σεμινάριο, με τη Cecilia! 

Για να δείτε όλα τα σεμινάρια του τρέχοντος έτους της Laoudis Chef Academy, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.