ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑΣ ΜΕ ΤΗ CECILIA CAMPANA - 2020

H Cecilia Campana είναι σήμερα η πιο φημισμένη Ιταλίδα cake designer, καθώς τα τελευταία χρόνια κέρδισε την 1η θέση (χρυσά βραβεία) σε όποιους ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς για γαμήλιες τούρτες με πάστα ζάχαρης συμμετείχε! Συγκεκριμένα, η Cecilia ήταν χρυσή νικήτρια στα:

- Shaki Cake International 2017, 1η θέση
- Cake Design Italian Festival 2016, 1η θέση
- Shaki Cake International 2016, 1η θέση
- Cake Design Italian Festival 2015, 1η θέση

Η πληρότητα, η ακρίβεια και η ισορροπία των διακοσμητικών στοιχείων είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των δημιουργιών της Cecilia, τα οποία δίνουν μοναδικότητα στα έργα της. Η Cecilia έχει αναπτύξει κάποιες πραγματικά εντυπωσιακές τεχνικές στην πάστα ζάχαρης και αυτή η προσπάθειά της επιβραβεύεται σε όλους τους διαγωνισμούς που λαμβάνει μέρος!

Στα δύο σεμινάρια ζαχαρόπαστας που θα πραγματοποιήσει η Cecilia Campana στην Laoudis Chef Academy, για μέση και προχωρημένη εκπαίδευση αντίστοιχα, θα μπορέσει να δείξει σε έμπειρους φιλόδοξους ζαχαροτέχνες όλα τα μυστικά της για μια πραγματικά εντυπωσιακή τούρτα γάμου από ζαχαρόπαστα!

 ..................................................................

ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ - ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
"ROSE WAVES" WEDDING CAKE 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ !

Απαλά χρώματα σε χάλκινες αποχρώσεις για το 2020. Λουλούδια με χρωματισμένο wafer paper, φύλλα σε ελεύθερη απόδοση και μπρονζέ δαντέλα σε ένα εντατικό διήμερο σεμινάριο, που αποσκοπεί να σας μυήσει σε νέες τεχνικές και ιδέες για τη δημιουργία μιας ρομαντικής γαμήλιας τούρτας, μεγάλης απήχησης.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες που έχουν αποκτήσει εμπειρία διακοσμώντας  τούρτες με ζαχαρόπαστα και επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και να αναβαθμίσουν το επίπεδό τους χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνικές! Οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν την εικονιζόμενη τούρτα! 

Το σεμινάριο είναι δομημένο με τις παρακάτω πρακτικές και θεωρητικές ενότητες:

• Από το σκίτσο μέχρι την υλοποίηση: πώς αναπτύσσεται μια ιδέα
• Μια ζαχαρόπαστα για κάθε χρήση: ποια η βέλτιστη δυνατή χρήση για κάθε είδος
• Η τέλεια τούρτα: πώς επιτυγχάνεται μια άψογη κάλυψη σε διαφορετικά σχήματα
• Χρωματισμένα λουλούδια και φύλλα πάνω σε ζαχαρόπαστα
• Χρήση πλάστη αποτυπώματος και διακοσμητικής επιφάνειας
• Απόδοση ανάγλυφου εφέ 
• Δημιουργία λουλουδιών με wafer paper και σύρμα
• Χρήση wafer paper για τη δημιουργία υλικού που προσδίδει την αίσθηση κίνησης

Διάρκεια: 2 ημέρες
Από Τρίτη 29/09 έως Τετάρτη 30/09/2020
Ώρες 9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ. (με βασικό διάλειμμα για φαγητό 1:30 μ.μ. – 2:30 μ.μ.)
Εισηγήτρια: Cecilia Campana
Συμμετέχοντες: 8
Κόστος σεμιναρίου (χωρίς ΦΠΑ): 280€
Περιλαμβάνεται δωρεάν πλήρες μεσημεριανό φαγητό και coffee breaks.

Στο τέλος του σεμιναρίου, κάθε συμμετέχων παίρνει μαζί του την ολοκληρωμένη τούρτα που θα έχει δημιουργήσει.

..................................................................


ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ - ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
"TURQUOISE UPSIDE-DOWN" WEDDING CAKE
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ !

Κάποιες γαμήλιες τούρτες είναι ''παράξενες'', όπως άλλωστε μπορεί να είναι και η ίδια η ζωή. Λουλούδια από wafer paper με χρυσό, λευκό και τιρκουάζ χρώμα, για μία τούρτα δύο σε ένα. Ένα εντατικό διήμερο σεμινάριο, όπου θα διδαχτούν νέες τεχνικές και ιδέες για μία γαμήλια τούρτα ''άνω – κάτω'', μεγάλης επιρροής!

Απευθύνεται σε έμπειρους επαγγελματίες οι οποίοι έχουν ήδη αναπτύξει ιδιαίτερες δεξιότητες μέσα από την ενασχόλησή τους με τη διακόσμηση περίτεχνων έργων με ζαχαρόπαστα! Οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν την εικονιζόμενη τούρτα! 

 

Το σεμινάριο είναι δομημένο με τις παρακάτω πρακτικές και θεωρητικές ενότητες:

• Από το σκίτσο μέχρι την υλοποίηση: πώς αναπτύσσεται μια ιδέα. 
• Μια ζαχαρόπαστα για κάθε χρήση: ποια η βέλτιστη δυνατή χρήση για κάθε είδος
• Η τέλεια τούρτα: πώς επιτυγχάνεται μια άψογη κάλυψη σε διαφορετικά σχήματα
• Καινοτόμες τεχνικές κάλυψης με ζαχαρόπαστα και wafer paper 
• Εφέ χρωμάτων με ζαχαρόπαστα 
• Τεχνική γλυπτικής, η νέα εποχή
• Τέλεια stencils με χρώμα
• Wafer paper, ένα εκλεπτυσμένο υλικό με εξαιρετικές δυνατότητες: δημιουργία λουλουδιών με σύρμα
• Δημιουργία όψης μαρμάρου σε κυματοειδή μορφή, με ελαστική σοκολάτα


Διάρκεια: 2 ημέρες
Από Πέμπτη 1/10 έως Παρασκευή 2/10/2020
Ώρες 9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ. (με βασικό διάλειμμα για φαγητό 1:30 μ.μ. – 2:30 μ.μ.)
Εισηγήτρια: Cecilia Campana
Συμμετέχοντες: 8
Κόστος σεμιναρίου (χωρίς ΦΠΑ): 300€
Περιλαμβάνεται δωρεάν πλήρες μεσημεριανό φαγητό και coffee breaks.

Στο τέλος του σεμιναρίου, κάθε συμμετέχων παίρνει μαζί του την ολοκληρωμένη τούρτα που θα έχει δημιουργήσει.

..................................................................

Επικοινωνήστε άμεσα με τη Γραμματεία της Ακαδημίας στο 210.6038002 (εσωτερικό 114) για να δεσμεύσετε τώρα μία από τις μόλις 8 θέσεις, ανά σεμινάριο, με τη Cecilia! 

Προηγούμενα σεμινάρια με τη Cecilia Campana: 2019

Για να δείτε όλα τα σεμινάρια του τρέχοντος έτους της Laoudis Chef Academy, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.