Τρία Gelato Workshops, με τη συνεργασία της Casa Optima!

Chef Academy -

Τρία Gelato Workshops, με τη συνεργασία της Casa Optima!

Ο Francesco Giordano έχει εκπαιδευτεί πλάι σε κορυφαίους Chef ζαχαροπλαστικής και σοκολατοποιείας. Από το 2018 κατέχει τη θέση του Product Specialist στη Mec3 και παράλληλα είναι καθηγητής του Casa Optima School - Sweet Arts & Innovation. Ξεκίνησε την καριέρα του ως Executive Pastry Chef σε αλυσίδα ξενοδοχείων πέντε αστέρων και εστιατορίων με αστέρια Michelin στη Ρώμη, το Λονδίνο, την Ελβετία, την Ταϊλάνδη, τη Νότια Αμερική και το Μαλάουι. Από το 2013 έως το 2018 διετέλεσε καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Carpigiani παραδίδοντας μαθήματα παγωτού και ζαχαροπλαστικής στα Ιταλικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά σε όλο τον κόσμο.

O Ιταλός Maestro Gelatiere της Casa Optima έρχεται για πρώτη φορά στην Laoudis Chef Academy και σας προσφέρει μοναδικές γνώσεις και συμβουλές για τη δημιουργία χειροποίητου ιταλικού gelato σε τρία επαγγελματικά σεμινάρια-workshops με διαφορετική θεματολογία που καλύπτoυν όλο το εύρος αναγκών μιας τζελατέριας.

Αποκτήστε εύκολα, στη χώρα μας, γνώσεις που θα βρείτε μόνο στο εξωτερικό!
Δηλώστε τώρα συμμετοχή και δουλέψτε πλάι σε έναν από τους κορυφαίους Ιταλούς Σεφ της διεθνούς Ιταλικής σχολής Casa Optima!

Τα σεμινάρια είναι χωρισμένα στις παρακάτω ενότητες:

"FRUITS & SORBETS"
Πρωτότυπες δροσιστικές επιλογές με φρουτένια παγωτά για τη βιτρίνα σας!
Διάρκεια: 1 ημέρα - Τρίτη 25/04/2023

"GELATO & CHOCOLATE"
Η σοκολάτα γίνεται λαχταριστό παγωτό!
Διάρκεια: 1 ημέρα - Τετάρτη 26/04/2023

"ADVANCED COURSE IN GELATO MAKING"
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε επαγγελματίας gelatiere!
Διάρκεια: 2 ημέρες - από Πέμπτη 27/04 έως Παρασκευή 28/04/2023

Για να δείτε αναλυτικά τι θα μάθετε σε κάθε σεμινάριο ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!