ΣΥΝΤΑΓΗ SWEET CAVIAR PASSION FRUIT MEC3
ΤΑΡΤΑ PASSION FRUIT CAVIAR


GANACHE ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
250 γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 35% SELECTION CORMAN
250 γρ. ΓΑΛΑ
  45 γρ. GELLE DESSERT DGF
  40 γρ. ΙMΒΕΡΤΟΖΑΧΑΡΟ ZUCCERO INVERTITO IRCA
360 γρ. RENO CONCERTO WHITE IRCA
140 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΓΕΛΑΔΟΣ 82% CORMAN
  20 γρ. FRENCH VANILLA PASTE MEC3
..............................................
1.105 γρ. Συνολικό Βάρος

• Τοποθετούμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος στην φωτιά μέχρι να βράσουν.
• Αποσύρουμε από την φωτιά , προσθέτουμε το Gelle Dessert και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μίγμα.
• Τέλος προσθέτουμε τη λευκή σοκολάτα , το ιμβερτοζάχαρο , το βούτυρο, την French Vanilla Paste και ομογενοποιούμε με ένα ραβδομπλέντερ.


ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
• Τοποθετούμε μία μικρή ποσότητα PRALIN DELICRISP TROPICAL IRCA μέσα στην τάρτα ΤΑΡΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗ SOTTILE Ø100 ΧΙΛ. FB.
• Προσθέτουμε μέχρι την μέση της τάρτας FRUTTIDOR PEACH 70% IRCA.
• Κλείνουμε με Ganache Λευκής Σοκολάτας και τοποθετούμε στο ψυγείο.
• Τέλος διακοσμούμε με SWEET CAVIAR PASSION FRUIT MEC3 και διακοσμητικά σοκολάτας DOBLA της αρεσκείας μας.