Webinars IREKS για Ατομικά ψωμάκια - κουβέρ!

Innovation & Training -

Webinars IREKS για Ατομικά ψωμάκια - κουβέρ!


Κάντε τα δικά σας ατομικά ψωμάκια να ...ξεχωρίζουν!

Τα ατομικά ψωμάκια μπορεί να είναι φτιαγμένα από διάφορες ποικιλίες αλεύρων, σε πολλά σχήματα, στρογγυλά, επιμήκη, πλεξούδες κ.α. ή να είναι καλυμμένα με σπόρους παπαρούνας, κίτρινη κινόα, κεχρί, φαγόπυρο (μαυροσίταρο), σόγια, λινάρι, τσία, νιφάδες καλαμποκιού κ.ά.

Όπως και να 'χει τα μικρά ψωμάκια αποτελούν την πρώτη προτίμηση για τέλεια σάντουιτς, για μικρά σνακ υγιεινής διατροφής και φυσικά είναι από τα πιο αγαπημένα συνοδευτικά με φαγητό.

Παρακολουθήστε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο και αποκτήστε όλη τη γνώση που χρειάζεται για να δυναμώσετε την εικόνα του καταστήματός σας με πολλά νόστιμα ατομικά ψωμάκια!

Ημερομηνίες διεξαγωγής:

• Στα Γερμανικά την Τρίτη 23 Μαρτίου (Alexander Veit και Philipp Vieracker), ώρα έναρξης 4 μ.μ., διάρκεια 30' λεπτά.

• Στα Αγγλικά την Πέμπτη 25 Μαρτίου (Christoph Popp και Philipp Vieracker), ώρα έναρξης 4 μ.μ., διάρκεια 30' λεπτά.

Και επανάληψη: 

• Στα Αγγλικά την Τρίτη 30 Μαρτίου (Christoph Popp και Philipp Vieracker), ώρα έναρξης 11 π.μ., διάρκεια 30' λεπτά.

Θεματολογία σεμιναρίου:

• Προζύμι - όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. 
• Αυτόλυση - συμβουλές σχετικά με το "πρώτο βήμα" στην παραγωγή του ζυμαριού ε την αυτόλυση το ψωμί γίνεται πολύ πιο νόστιμο και ο χρόνος ζυμώματος μειώνεται θεαματικά).
• Η χρήση "αρωματικού προζυμιού".
• Παρουσίαση και περιγραφή έτοιμων - ψημένων προϊόντων.

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ και συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγαρφής.