Διήμερο training για τους pastry chefs της Laoudis Foods, στις εγκαταστάσεις της Hangar 78!
Στις αρχές του Απριλίου, οι pastry chefs της Laoudis Foods είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα διήμερο training από τον Ιταλό pastry chef Luca Bernardini στη HANGAR78, Food & Pastry Innovation Lab στη Βενετία της Ιταλίας.
Το Hangar78 είναι ένα διεθνές εργαστήριο δημιουργικής έρευνας και δημιουργήθηκε σε συνεργασία της Silikomart, την παγκόσμια ηγέτιδα στα καλούπια σιλικόνης και μερικών από τους πιο καταξιωμένους σύγχρονους pastry chefs.
Τα καλά νέα όμως έρχονται για τον προσεχή Νοέμβρη όπου ο ambassador της Silikomart Luca Bernardini, θα βρεθεί στην Ελλάδα, στις εγκαταστάσεις της Laoudis Foods, για ένα σεμινάριο-παρουσίαση που δεν πρέπει να χάσετε...
Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι !!