Τα νέα παγωτά της MEC3 για το 2019 εντυπωσιάζουν!

Laoudis Foods -

Τα νέα παγωτά της MEC3 για το 2019 εντυπωσιάζουν!

Φέτος θα είναι μια υπέροχη χρονιά για το χειροποίητο ιταλικό gelato! Και αυτό φάνηκε ήδη από πολύ νωρίς, από την πρώτη κιόλας παρουσίαση των νέων παγωτών της MEC3 στην Artoza 2019 που πέρασε!  

Όλα τα νέα trend που παρουσίασε η ιταλική MEC3, εκτός από την ευρηματικότητα και την εντυπωσιακή τους εικόνα συνοδεύονται από υπέροχες γεύσεις που εντυπωσιάζουν αμέσως όλους εκείνους που τα δοκιμάζουν! Ακόμα και τα δύο νέα "παιδικά" kit, το UNICORN (Μονόκερος) και το MISS PURLE (Μωβ Πατάτα Περού) είναι τόσο "ώριμα" γευστικά, που θα τα τοποθετούσαμε εύκολα στη κατηγορία των γαστρονομικών-gourmet παγωτών!


Και βέβαια μια μεγάλη στρατιά από πολλά άλλα νέα προϊόντα όπως τα COOKIES® CARAMEL, QUELLA® "G" (Stevia & Vegan) και QUELLA® NOCCIOLA PRALINE (πραλίνα καραμέλα-φουντούκι), GRANFRUTTA COCCO (σορμπέ καρύδα) και GRANFRUTTA GUAPA (σορμπέ γκουάπα), BACIO 500 (σορμπέ κακάο-φουντούκι), PECAN PIE (αμερ. καρύδι πεκάν), CROKKY (παστέλι καραμελωμένου αμύγδαλου) και τέλος, το ακόμα πιο ξεχωριστό EXTRA RUBY (μοναδική ροζ σοκολάτα σορμπέ, από καρπούς κόκκινου κακάο) ήρθαν για να επιβεβαιώσουν το πόσο μπροστά γευστικά αλλά και στρατηγικά, σε έρευνα και εξέλιξη νέων καινοτόμων προϊόντων (R&D), βρίσκεται η MEC3 από τον ανταγωνισμό! 

Γι' αυτό άλλωστε η MEC3 είναι η πρώτη σε πωλήσεις παραγωγός υλών παγωτού σε όλο τον κόσμο! 

 

Το νέο ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΟ ΠΑΓΩΤΟΥ 2019 της Laoudis Foods με τα παραπάνω νεα παγωτα 2019 και άλλα πολλά φημισμένα παγωτά της MEC3 μπορείτε να το κατεβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο pdf 16MB) πατώντας ΕΔΩ


Σχολιάστε την είδηση

Σημείωση, το σχόλιο σας πρέπει να εγκριθεί πριν δημοσιευτεί