Τα νέα παγωτά της MEC3 για το 2019 εντυπωσιάζουν!

Laoudis Foods -

Τα νέα παγωτά της MEC3 για το 2019 εντυπωσιάζουν!

Φέτος θα είναι μια υπέροχη χρονιά για το χειροποίητο ιταλικό gelato! Και αυτό φάνηκε ήδη από πολύ νωρίς, από την πρώτη κιόλας παρουσίαση των νέων παγωτών της MEC3 στην Artoza 2019 που πέρασε!  

Όλα τα νέα trend που παρουσίασε η ιταλική MEC3, εκτός από την ευρηματικότητα και την εντυπωσιακή τους εικόνα συνοδεύονται από υπέροχες γεύσεις που εντυπωσιάζουν αμέσως όλους εκείνους που τα δοκιμάζουν! Ακόμα και τα δύο νέα "παιδικά" kit, το UNICORN (παγωτό Μονόκερος) και το MISS PURLE (παγωτό από Μωβ Πατάτα Περού) είναι τόσο "ώριμα" γευστικά, που θα τα τοποθετούσαμε εύκολα στη κατηγορία των γαστρονομικών-gourmet παγωτών!






Και βέβαια μια μεγάλη στρατιά από πολλά άλλα νέα προϊόντα όπως τα COOKIES® CARAMEL (ένα προϊόν για χρήση ως γεύση και ως ρίπλα, καραμέλα με τραγανά καραμελωμένα μπισκότα), QUELLA® "G" (η πρώτη φημισμένη παραλίνα παγωτού σε νέα έκδοση με Stevia, κατάλληλη και για Vegan παγωτά), QUELLA® NOCCIOLA PRALINE (πραλίνα καραμέλα-φουντούκι), GRANFRUTTA COCCO (σορμπέ καρύδα), GRANFRUTTA GUAPA (σορμπέ παγωτό με γκουάβα και παπάγια), BACIO (βάση παγωτού με ενσωματωμένη γεύση σοκολάτας και κομματάκια από καβουρδισμένο φουντούκι), PECAN PIE (ένα προϊόν για χρήση ως γεύση και ως ρίπλα, για παγωτό από αμερικάνικο καρύδι πεκάν), CROKKYια γεύση και ρίπλα, για παγωτό παστέλι καραμελωμένου αμύγδαλου) και τέλος, το ακόμα πιο ξεχωριστό EXTRA RUBY (μοναδική ροζ σοκολάτα σορμπέ, από καρπούς του νέου κόκκινου κακάο ρούμπι) ήρθαν για να επιβεβαιώσουν το πόσο μπροστά γευστικά αλλά και στρατηγικά, σε έρευνα και εξέλιξη νέων καινοτόμων προϊόντων (R&D), βρίσκεται η MEC3 από τον ανταγωνισμό! 

Γι' αυτό άλλωστε η MEC3 είναι η πρώτη σε πωλήσεις παραγωγός υλών παγωτού σε όλο τον κόσμο! 

 

Το νέο ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΟ ΠΑΓΩΤΟΥ 2019 της Laoudis Foods με τα παραπάνω νεα παγωτα 2019 και άλλα πολλά φημισμένα παγωτά της MEC3 μπορείτε να το κατεβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο pdf 16MB) ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Τέλος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι φέτος συμπληρώθηκαν 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας για τη σειρά πραλίνων παγωτού QUELLA® MEC3. Με αφορμή αυτή την επέτειο, ετοιμάσαμε ένα μεγάλο αφιέρωμα το οποίο περιέχει μια ιστορική αναδρομή στην ανακάλυψη αυτού του καινοτόμου προϊόντος που έφερε επανάσταση στο παγωτό και τη gelateria, καθώς και πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τη δημιουργία παγωτών σε στρώσεις cremino. Εάν θέλετε, μπορείτε να το διαβάσετε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.