Webinars IREKS: Τα πάντα για τη Βύνη!

Webinars IREKS: Τα πάντα για τη Βύνη!


Η βύνη χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο στην παραγωγή μπύρας; Όχι ακριβώς... 
Η βύνη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην παρασκευή προϊόντων αρτοποιίας!

Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο οι ειδικοί της IREKS Jan Ronniger και Christoph Popp, θα εξηγήσουν ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της βύνης, πώς παράγεται και πώς αυτή μπορεί να τελειοποιήσει τα προϊόντα αρτοποιίας. Επιπρόσθετα, θα δώσουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με την ποικιλία αρωμάτων και γεύσεων των βυνών, καθώς και τις ιδιότητες του βυνάλευρου με ενεργά ένζυμα.

Αφεθείτε στον κόσμο της βύνης και εμπλουτίστε τις γνώσεις σας σχετικά με αυτό το φυσικό, παραδοσιακό προϊόν με το σύγχρονο χαρακτήρα!

Ημερομηνίες διεξαγωγής:

• Στα Γερμανικά, την Τρίτη 27 Απριλίου, ώρα έναρξης 4 μ.μ., διάρκεια 30' λεπτά.

• Στα Αγγλικά, την Πέμπτη 29 Απριλίου, ώρα έναρξης 4 μ.μ., διάρκεια 30'
  και επανάληψη την Τρίτη 4 Μαΐου, ώρα έναρξης 11 π.μ., διάρκεια 30'


Θεματολογία σεμιναρίου:

• Ποικιλία βυνών και δυνατότητες παραγωγής και βελτίωσης.
• Εφαρμογές βάσει του αρώματος και της γεύσης της βύνης.
• Βυνάλευρο με ενεργά ένζυμα.
• Live παρουσίαση προϊόντων αρτοποιίας.

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ και συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγαρφής.