Laoudis Foods: Τώρα απευθείας στη Βόρεια Ελλάδα!

Laoudis Foods: Τώρα απευθείας στη Βόρεια Ελλάδα!

Διαθέτοντας ένα εύρωστο και διαρκώς αναπτυσσόμενο πελατολόγιο στη Βόρεια Ελλάδα, η ανάγκη δημιουργίας ενός ποιοτικού χώρου εξυπηρέτησης όλων των πιστών συνεργατών μας εκεί, ήταν υπαρκτή από καιρό.
Το νέο υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη είναι πλέον γεγονός και ήρθε για να προσφέρει ταχύτατες και υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες από αυτές που λάμβαναν οι τοπικοί συνεργάτες έως σήμερα!
Οι νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης επί της οδού Λέκκα 17 (τηλ. 2310.688902), σε έκταση 10 στρεμμάτων. Σε αυτή βρίσκεται αποθήκη συνολικής επιφάνειας 2.000 τ.μ., η οποία ανακαινίστηκε με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές που ισχύουν σήμερα στην αποθήκευση τροφίμων και το νέο κτίριο 700 τ.μ., που κατασκευάστηκε εξαρχής για να στεγάσει τα διοικητικά γραφεία και τις τεχνικές εγκαταστάσεις του Innovation & Training Center Βορείου Ελλάδος της Laoudis Foods.


Το νέο τεχνικό κέντρο μας είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα επαγγελματικά μηχανήματα για την παραγωγή και παρουσίαση τελικών προϊόντων ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, παγωτού και διαθέτει ένα μεγάλο αμφιθέατρο με 80 θέσεις καθήμενων, το οποίο θα φιλοξενεί από τις αρχές του νέου έτους όλες τις επιδείξεις μας στη Θεσσαλονίκη!!
Η Laoudis Foods αναπτύσσεται για μια ακόμη φορά, πάντα με γνώμονα την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της καθώς επίσης και την διεύρυνση του κατάλληλα επιλεγμένου και συναφούς προς τη φιλοσοφία της πελατολογίου.