Laoudis Bakery Days 2022 - Ημέρες Αρτοποιίας!

Innovation & Training, Laoudis Foods -

Laoudis Bakery Days 2022 - Ημέρες Αρτοποιίας!

Οι καθιερωμένες επιδείξεις αρτοποιίας LAOUDIS BAKERY DAYS επιστρέφουν σε λίγες μέρες, με τρεις διοργανώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και σας περιμένουν!

Εδώ θα δείτε και θα δοκιμάσετε, σε τελικά προϊόντα, όλες τις νέες πρώτες ύλες των σπουδαίων παραγωγών (Ireks, Irca, Corman κ.α.) που αντιπροσωπεύει επίσημα στην ελληνική αγορά η Laoudis Foods.

Επίσης, σας περιμένει ένας πολύ πλούσιος μπουφές με πολλές προτάσεις αρτοποιίας και αρτοζαχαροπλαστικής που δημιούργησαν οι τεχνικοί μας σύμβουλοι για τη νέα σεζόν, καθώς και το νέο ψωμί ζέας ZEAS EMMER 50 OS IREKS με μοναδική, παραδοσιακή νοστιμιά, υπέροχη κρούστα και πολύ μεγάλη διατηρησιμότητα!

Οι επιδείξεις θα γίνουν σε μορφή φόρουμ, με προγραμματισμένα ραντεβού για την αποφυγή συνωστισμού. Bασιζόμαστε στη δική σας συμπαράσταση για να τηρήσουμε όλοι τα αναγκαία μέτρα υγιεινής & ασφάλειας!

Επικοινωνήστε άμεσα με τον υπεύθυνο πωλήσεων που σας εξυπηρετεί, για να σας ενημερώσει για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των event σε κάθε πόλη και να προγραμματίσετε την ημέρα και την ώρα της επίσκεψής σας!

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και φέτος στις επιδείξεις μας!