Webinars IREKS: Ντίνκελ - Η νέα τάση στα άλευρα με μια πιο επισταμένη ματιά!

Innovation & Training -

Webinars IREKS: Ντίνκελ - Η νέα τάση στα άλευρα με μια πιο επισταμένη ματιά!

Ποιο σιτηρό έχει παράδοση που εκτιμάται περί τα 8.000 έτη, αποτελεί τη νέα τάση στη διατροφή, είναι ένα από τα πιο υγιεινά αλεύρια και πολύ εύπεπτο; Μα φυσικά το όλυρα ή αγριοσίταρο ή αλλιώς Ντίνκελ (Dinkel)!

Σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο "Ντίνκελ - Η νέα τάση στα άλευρα με μια πιο επισταμένη ματιά" που θα παρουσιάσουν οι master bakers της IREKS σε δύο ενότητες, δεν θα διδαχθείτε μόνο τον τρόπο που καλλιεργείται ο αρχαίος σπόρος και τι πρέπει να προσέξετε κατά την παραγωγική διαδικασία ή πώς να διασφαλίσετε μια σταθερή ποιότητα στα αρτοσκευάσματα με ντίνκελ, αλλά θα λάβετε επίσης πρακτικές συμβουλές σχετικά με το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε πραγματικά αριστουργήματα με αυτό το είδος αλεύρων.

Ακολουθείστε τη διαδρομή κάθε σπόρου από το χωράφι μέχρι το ψήσιμο των προϊόντων αρτοποιίας. Δώστε στο αρτοποιείο σας ένα ύφος που θα συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο, προσφέροντας παράλληλα προϊόντα πλούσια σε αρώματα και υψηλή θρεπτική αξία!

Ημερομηνίες διεξαγωγής στα Γερμανικά:

  • Μέρος 1ο: Τρίτη 20 Ιουλίου, ώρα έναρξης 4 μ.μ., διάρκεια 30' λεπτά.
  • Μέρος 2ο: Τρίτη 27 Ιουλίου, ώρα έναρξης 4 μ.μ., διάρκεια 30' λεπτά.

Ημερομηνίες διεξαγωγής στα Αγγλικά:

  • Μέρος 1ο: Πέμπτη 22 Ιουλίου, ώρα έναρξης 4 μ.μ., διάρκεια 30' λεπτά.
  • Μέρος 2ο: Πέμπτη 29 Ιουλίου, ώρα έναρξης 4 μ.μ., διάρκεια 30' λεπτά.

Θεματολογία σεμιναρίου:

  • Η επιστήμη πίσω από την πρώτη ύλη: Όλυρα - Ντίνκελ
  • Διαφορές και διακρίσεις μεταξύ σιταριού και Ντίνκελ
  • Καλλιέργεια και επεξεργασία Ντίνκελ
  • Η βέλτιστη ποιότητα για τα ψημένα προϊόντα Ντίνκελ
  • Συμβουλές ψησίματος
  • Ζωντανή παρουσίαση παρασκευής αρτοσκευασμάτων

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ και συμπληρώνοντας τη φόρμα.
Προσοχή οι θέσεις είναι περιορισμένες!