Σεμινάριο για τα “Υπέροχα Βούτυρα” της CORMAN

Innovation & Training -

Σεμινάριο για τα “Υπέροχα Βούτυρα” της CORMAN

Με τίτλο “Beurre Magnifique” (Υπέροχα Βούτυρα) πραγματοποιήθηκε στις 16 & 17 Οκτωβρίου 2019 το τεχνικό σεμινάριο-παρουσίαση ζαχαροπλαστικής που εστίασε στα προϊόντα της βελγικής CORMAN την οποία αντιπροσωπεύει πλέον επίσημα στην ελληνική αγορά η LAOUDIS FOODS.

Πλήθος επαγγελματιών κατέκλυσε επί δύο ημέρες το Innovation & Training Center® της εταιρείας στο Πικέρμι, όπου ο προσκεκλημένος Βέλγος Pastry Chef και τεχνικός σύμβουλος κος Rony Parijs επέδειξε το βέλτιστο τρόπο χρήσης των κορυφαίων βουτύρων της Corman σε ποικίλες ζαχαροπλαστικές εφαρμογές, όπως πχ. σφολιάτες, κρουασάν, γεμίσεις σοκολάτας και σοκολατάκια, κρέμες mousseline κ.α.

H Corman ιδρύθηκε το 1935 και είναι η ηγέτιδα ευρωπαϊκή εταιρεία στην παραγωγή βουτύρου. Είναι άλλωστε η πρώτη όπου συνδυάζοντας τη μοναδική της τεχνογνωσία με τη διαρκή έρευνα και ανάπτυξη (R&D) καινοτόμων προϊόντων, ανακάλυψε την πλάκα βουτύρου και έφερε επανάσταση στο λαμινάρισμα. Η Corman ξεχωρίζει για την προσεκτική επιλογή πολύ ποιοτικών πρώτων υλών που πραγματοποιεί, τις καινοτόμες και αποκλειστικά φυσικές διαδικασίες της έτσι ώστε να λαμβάνονται από τα ζωικά λιπαρά τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους και την επιμονή στη χρήση παραδοσιακών συνταγών στη παραγωγή. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Corman αποτελεί τη μόνη επιλογή πολλών φημισμένων ευρωπαίων Σεφ ζαχαροπλαστικής! 

Στην ίδια εκδήλωση, παρουσιάστηκαν σε έναν πλούσιο γιορτινό μπουφέ οι νέες προτάσεις ζαχαροπλαστικής (χειμερινές τούρτες,   ποτηράκια, μιλφέιγ κ.α.) και ζαχ/κης αλεύρου (πανετόνε, παντόρο, βασιλόπιτες κ.α.) της Laoudis Foods με προϊόντα και πρώτες ύλες των καταξιωμένων ευρωπαίων παραγωγών IRCA, IREKS, MEC3, DGF, CORMAN, DOBLA, SILIKOMART, ALCAS κ.α.