ΣΥΝΤΑΓΗ WHOLEMEAL BUCKWHEAT IREKS
ΨΩΜΙ ΦΑΓΟΠΥΡΟΥ

ΨΩΜΙ ΦΑΓΟΠΥΡΟΥ

10.000 γρ. WHOLEMEAL BUCKWHEAT IREKS
     200 γρ. ΑΛΑΤΙ
     120 γρ. ΜΑΓΙΑ
  7.800 γρ. ΝΕΡΟ (περίπου)
....................................
18.1200 γρ. Συνολικό βάρος

  • Χρόνος ανάμιξης:10' λεπτά στην αργή + 1' λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα
  • Θερμοκρασία ζύμης:28°C – 29°C
  • Πρώτη ξεκούραση:περίπου 30' λεπτά
  • Βάρος τεμαχίου:600 γρ.
  • Ενδιάμεσο στοφάρισμα:κανένα
  • Τελικό στοφάρισμα:περίπου 60' λεπτά
  • Θερμοκρασία ψησίματος:240°C, χαμηλώνοντας, με ατμό
  • Χρόνος ψησίματος:50'-60' λεπτά (θερμοκρασία πυρήνα: 97°C)