ΣΥΝΤΑΓΗ WHOLEMEAL BUCKWHEAT IREKS
ΨΩΜΙ ΦΑΓΟΠΥΡΟΥ
ΨΩΜΙ ΦΑΓΟΠΥΡΟΥ
10.000 γρ. WHOLEMEAL BUCKWHEAT IREKS
200 γρ. ΑΛΑΤΙ
120 γρ. ΜΑΓΙΑ
7.800 γρ. ΝΕΡΟ (περίπου)
....................................
18.1200 γρ. Συνολικό βάρος
- Χρόνος ανάμιξης:10' λεπτά στην αργή + 1' λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα
- Θερμοκρασία ζύμης:28°C – 29°C
- Πρώτη ξεκούραση:περίπου 30' λεπτά
- Βάρος τεμαχίου:600 γρ.
- Ενδιάμεσο στοφάρισμα:κανένα
- Τελικό στοφάρισμα:περίπου 60' λεπτά
- Θερμοκρασία ψησίματος:240°C, χαμηλώνοντας, με ατμό
- Χρόνος ψησίματος:50'-60' λεπτά (θερμοκρασία πυρήνα: 97°C)