ΣΥΝΤΑΓΗ VEGAN CAKE MIX IREKS
ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ - ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ


ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ - ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΕΙΚ
1.000 γρ. VEGAN CAKE MIX
   350 γρ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ GOLD CUP VANDEMOORTELE
   100 γρ. ΝΕΡΟ
...................................................................
1.450 γρ. ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ

• Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε μίξερ με το φτερό, μέχρι να
έχουμε μια λεία ζύμη.
• Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο με πάχος 3 χιλ. και την τοποθετούμε σε ταψί 60x40 εκ.
• Προψήνουμε στους 190°C για 8'-10' λεπτά.

ΜΙΓΜΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ
    500 γρ. PASSATA DI ALBICOCCHE IRCA (ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ)
    100 γρ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ GOLD CUP VANDEMOORTELE
    200 γρ. ΝΕΡΟ
    150 γρ. ΖΑΧΑΡΗ
    400 γρ. ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ
    400 γρ. ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΦΙΛΕ
      15 γρ. ΚΑΝΕΛΑ (σε σκόνη)
...................................................................
1.765 γρ. ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ

• Τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα σκεύος, πάνω στη φωτιά και τα φέρνουμε μέχρι το σημείο βρασμού, ανακατεύοντας.
• προσθέτουμε το μίγμα στο ταψί με το προψημένο κέικ.
• Ψήνουμε στους 190°C για 20’25’ λεπτά.
• Διακοσμούμε με σκούρα σοκολάτα όπως επιθυμούμε.