ΣΥΝΤΑΓΗ VEGAN CAKE MIX IREKS
ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΠΑΣΤΑΚΙΑ ΚΑΡΥΔΑΣ


ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΠΑΣΤΑΚΙΑ ΚΑΡΥΔΑΣ

ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΕΙΚ
   800 γρ. VEGAN CAKE MIX IREKS
   280 γρ. ΗΛΙΕΛΑΙΟ
   360 γρ. ΝΕΡΟ
...................................................................
1.440 γρ. ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ

• Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί, σε μίξερ με το φτερό για 3' λεπτά στη μεσαία ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
• Τοποθετούμε το μίγμα σε ένα ταψί 60x20 εκ. στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
• Ψήνουμε στους 190°C για 20'-25' λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει.

ΓΕΜΙΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
200 γρ. ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
100 γρ. ΖΑΧΑΡΗ
  50 γρ. ΚΑΡΥΔΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
  50 γρ. ΚΑΚΑΟ ΣΚΟΝΗ
  50 γρ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ GOLD CUP VANDEMOORTELE
.......................................
450 γρ. ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ

• Σε ένα σκεύος (πάνω στη φωτιά) τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί και τα φέρνουμε μέχρι το σημείο βρασμού, ανακατεύοντας. Αφαιρούμε από τη φωτιά.

ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΥΔΑ
   800 γρ. ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
   200 γρ. ΖΑΧΑΡΗ
     50 γρ. ΑΜΥΛΟ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ
   400 γρ. ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗ ΚΑΡΥΔΑ
     30 γρ. VANILLA GOURMET (ZERO) PASTE MEC3
.......................................
1.426 γρ. ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ

• Σε ένα σκεύος (πάνω στη φωτιά) τοποθετούμε το γάλα καρύδας, τη ζάχαρη και το άμυλο αραβοσίτου και τα φέρνουμε μέχρι το σημείο βρασμού, ανακατεύοντας.
• Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αναμιγνύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

ΖΕΛΕ ΚΕΡΑΣΙ
500 γρ. ΧΥΜΟ ΚΕΡΑΣΙ
150 γρ. ΖΑΧΑΡΗ
  50 γρ. COVERGEL NEUTRO IRCA
.............................
700 γρ. ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ

• Σε ένα σκεύος (πάνω στη φωτιά) τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί και τα φέρνουμε μέχρι το σημείο βρασμού, ανακατεύοντας. Αφαιρούμε από τη φωτιά.

ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
• Σε μία λαμαρίνα 60x20 εκ. τοποθετούμε αρχικά το κέικ ως βάση.
• Προσθέτουμε από πάνω μια λεπτή στρώση από τη γέμιση σοκολάτας.
• Στη συνέχεια γεμίζουμε την υπόλοιπη λαμαρίνα με κρέμα καρύδας αφήνοντας λίγο χώρο για το ζελέ κεράσι που τοποθετούμε τελευταίο.