ΣΥΝΤΑΓΗ VEGAN CAKE MIX IREKS
ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ MUFFINS ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ
ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΚΕΙΚ
1.000 γρ. VEGAN CAKE MIX IREKS
300 γρ. ΗΛΙΕΛΑΙΟ
450 γρ. ΝΕΡΟ
150 γρ. ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ
...................................................................
1.900 γρ. ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ
• Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από τα βατόμουρα, σε μίξερ με το φτερό για 3' λεπτά στην αργή ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
• Προσθέτουμε τα βατόμουρα και συνεχίζουμε την ανάμιξη μέχρι να έχουμε μια ομοιόμορφη ζύμη.
• Τοποθετούμε τη ζύμη σε φόρμες για Muffin (βάρος τεμαχίου 70 - 80 γρ.)
• Ψήνουμε στους 180°C για 20' - 23' λεπτά (δίνοντας λίγο ατμό μετά τα 3'πρώτα λεπτά ψησίματος) με κλειστά τάμπερ.