ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - HOME CAKE CHOCOLATE IREKS
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

 
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 

320 γρ. ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ – HOME CAKE CHOCOLATE IREKS
280 γρ. ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ
220 γρ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ GOLD CUP ΚΡΕΜΑ VANDEMOORTELE
  40 γρ. ΛΑΔΙ
  40 γρ. ΝΕΡΟ
100 γρPEPITA 1100 47% IRCA (προαιρετικά) 
…………………………………………………………………………
900 γρ. Συνολικό βάρος

• Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό, μέχρι να έχουμε μια ομογενοποιημένη ζύμη.
• Πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα.
• Ψήνουμε στους 170°C, σε αερόθερμο φούρνο, για 12' λεπτά.

Οι σταγόνες σοκολάτας Pepita 1100 μπορούν να προστεθούν στο μίγμα προαιρετικά για ακόμα πιο σοκολατένιο αποτέλεσμα!