ΣΥΝΤΑΓΗ TEN SPROUTS IREKS
ΨΩΜΙ ΦΥΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΣΤ

ΨΩΜΙ ΦΥΤΡΩΝ

7,000 γρ. ΑΛΕΥΡΙ 70% ΔΥΝΑΤΟ
3,000 γρ. TEN SPROUTS IREKS
   100 γρ. IREKS TOAST & BUNS 
   100 γρ. PANIMALTIN IREKS
     50 γρ. IREKS IMP 
   600 γρ. GOLD CUP KREMA VANDEMOORTELE (μαργαρίνη)
   600 γρ. ΖΑΧΑΡΗ
   200 γρ. ΑΛΑΤΙ
   400 γρ. ΜΑΓΙΑ
5,300 γρ. ΝΕΡΟ (περίπου)
..........................................
17,350 γρ. Συνολικό βάρος

  • Χρόνος αvάμιξης: 4′ λεπτά στηv αργή + 6′ λεπτά στη γρήγoρη ταχύτητα
  • Θερμοκρασία ζύμης: 27°C
  • Πρώτη ξεκούραση: кαvέvα
  • Βάρος τεμαχίου: 0,900 κιλά, σε μεταλλική φόρμα
  • Ενδιάμεσο στοφάρισμα: περίπου 10′ λεπτά
  • Τελικό στοφάρισμα: περίπου 90′ λεπτά
  • Θερμοκρασία ψησίματος: 240°C, με ατμό
  • Χρόνος ψησίματος: 25′ – 30′ λεπτά