ΣΥΝΤΑΓΗ TEN SPROUTS IREKS
ΨΩΜΙ ΦΥΤΡΩΝ
ΨΩΜΙ ΦΥΤΡΩΝ
5,000 γρ. ΑΛΕΥΡΙ 70% ΔΥΝΑΤΟ
5,000 γρ. TEN SPROUTS IREKS
200 γρ. ΑΛΑΤΙ
200 γρ. ΜΑΓΙΑ
7.200 γρ. ΝΕΡΟ (περίπου)
............................................................
17.600 γρ. Συνολικό βάρος
- Χρόνος αvάμιξης: 8′ λεπτά στηv αργή + 6′ λεπτά στη γρήγoρη ταχύτητα
- Θερμοκρασία ζύμης: 26°C
- Πρώτη ξεκούραση: περίπου 30′ λεπτά
- Βάρος τεμαχίου: 500 γρ.
- Ενδιάμεσο στοφάρισμα: кαvέvα
- Τελικό στοφάρισμα: περίπου 60′ λεπτά
- Θερμοκρασία ψησίματος: 240°C, χαμηλώνοντας, με ατμό
- Χρόνος ψησίματος: 35′- 40′ λεπτά