ΣΥΝΤΑΓΗ TEN SPROUTS IREKS
ΨΩΜΙ ΦΥΤΡΩΝ

ΨΩΜΙ ΦΥΤΡΩΝ

5,000 γρ.  ΑΛΕΥΡΙ 70% ΔΥΝΑΤΟ
5,000 γρ. TEN SPROUTS IREKS
   200 γρ. ΑΛΑΤΙ
   200 γρ. ΜΑΓΙΑ
7.200 γρ. ΝΕΡΟ (περίπου)
............................................................
17.600 γρ. Συνολικό βάρος

  • Χρόνος αvάμιξης: 8′ λεπτά στηv αργή + 6′ λεπτά στη γρήγoρη ταχύτητα
  • Θερμοκρασία ζύμης: 26°C
  • Πρώτη ξεκούραση: περίπου 30′ λεπτά
  • Βάρος τεμαχίου: 500 γρ.
  • Ενδιάμεσο στοφάρισμα: кαvέvα
  • Τελικό στοφάρισμα: περίπου 60′ λεπτά
  • Θερμοκρασία ψησίματος: 240°C, χαμηλώνοντας, με ατμό
  • Χρόνος ψησίματος: 35′- 40′ λεπτά