ΣΥΝΤΑΓΗ SOFT OAT IREKS
ΨΩΜΙ ΒΡΩΜΗΣ


ΨΩΜΙ ΒΡΩΜΗΣ

5.000 γρ. ΑΛΕΥΡΙ ΔΥΝΑΤΟ
5.000 γρ. SOFT OAT IREKS
   300 γρ. ΜΗΛΟΞΙΔΟ
   200 γρ. ΑΛΑΤΙ
   200 γρ. ΜΑΓΙΑ
7.200 γρ. ΝΕΡΟ (περίπου)
..................................
17.900 γρ.Συνολικό βάρος

  • Xρόνος ανάμιξης:4' λεπτά στην αργή + 8' λεπτά στη γρήγορη
  • Θερμοκρασία ζύμης:27°C-28°C
  • Πρώτη ξεκούραση:περίπου 30' λεπτά
  • Βάρος τεμαχίου: 600 γρ.
  • Ενδιάμεσο στοφάρισμα: κανένα
  • Τελικό στοφάρισμα:περίπου 45' λεπτά
  • Θερμοκρασία Ψησίματος:240°C, χαμηλώνοντας, με ατμό
  • Χρόνος ψησίματος:30'-35' λεπτά