ΣΥΝΤΑΓΗ SINGLUPLUS WHOLEMEAL OAT GLUTEN FREE IRΕKS
ΨΩΜΙ ME SINGLUPLUS WHOLEMEAL OAT GLUTEN FREE IRΕKS


ΨΩΜΙ ΒΡΩΜΗΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

10.000 γρ. SINGLUPLUS WHOLEMEAL OAT
     200 γρ. ΑΛΑΤΙ
     300 γρ. ΜΑΓΙΑ
10.000 γρ. ΝΕΡΟ
………………………………………………………………
20.500 γρ. Συνολικό Βάρος

• Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο ζυμωτήριο για 6’στην αργή + 2’ λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
• Η Θερμοκρασία ζύμης θα πρέπει να είναι στους 26°C.
• Ξεκουράζουμε για 5’ λεπτά.
• Κόβουμε τη ζύμη σε μερίδες των 500 γρ. και την τοποθετούμε σε μεταλλική φόρμα με θήκες για ψωμιά, του μισού κιλού.
• Στοφάρουμε για 60’ λεπτά.
• Ψήνουμε στους 240οC, κατεβάζουμε στους 200 οC, αφήνουμε αρκετό ατμό για 60’ λεπτά.