ΣΥΝΤΑΓΗ PANNA COTTA MIX IRCA
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΠΑΝΑΚΟΤΑ


ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΠΑΝΑΚΟΤΑ

150 γρ. PANNA COTTA MIX IRCA 
500 γρ. ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ 3,5%
500 γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ UHT 35% SELECTION CORMAN 

• Βράζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος σε ένα σκεύος.
• Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το Panna Cotta Mix.
• Ανακατεύουμε γρήγορα με σύρμα για να μην κάνει σβόλους το μίγμα.
• Τοποθετούμε σε φόρμες και αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο τουλάχιστον για 4 ώρες.
• Ξεφορμάρουμε και διακοσμούμε κατά βούληση.

Tips
• Μπορείτε να δώσετε ξεχωριστή γεύση στην πανακότα σας, προσθέτοντας στην παραπάνω συνταγή έως 20 γρ. από μια γεύση (paste) παγωτού με βάση το γάλα. Σε αυτή την περίπτωση, μειώστε τη συμμετοχή του Panna Cotta Mix σε 130 γρ.
• Μπορείτε να διακοσμήσετε την πανακότα με επικαλύψεις καθρέπτη (mirror), με φυσικά φρούτα ζαχαροπλαστικής σε ζελέ ή με σιρόπια και toppings παγωτού.