ΣΥΝΤΑΓΗ MELLA MUFFIN CHOCO IREKS
ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ

ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ


ΚΕΪΚ 
1.000 γρ. MELLA MUFFIN CHOCO IREKS
   300 γρ. ΑΥΓΑ
   350 γρ. ΗΛΙΕΛΑΙΟ 
   260 γρ. ΝΕΡΟ
..........................................................................
1.910 γρ. Συνολικό Βάρος

• Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ, με το φτερό, στη χαμηλή ταχύτητα για 2’-3’ λεπτά.
• Τοποθετούμε σε ταψιά και ψήνουμε στους 155οC σε αερόθερμο φούρνο, για 40' λεπτά (ανάλογα τον φούρνο).

ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
600 γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 35% SELECTION CORMAN
500 γρ. CHOCOSMART CACAO IRCA
  60 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ 82% TRADITIONAL CORMAN
200 γρ. ΙΜΒΕΡΤΟΖΑΧΑΡΟ ZUCCHERO INVERTITO IRCA
..........................................................................
1.360 γρ. Συνολικό Βάρος

• Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε το Chocosmart.
• Ενσωματώνουμε στο ζεστό μίγμα το βούτυρο και το ιμβερτοζάχαρο.

ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
• Σιροπιάζουμε τη ζεστή σοκολατόπιτα, μόλις βγει από το φούρνο, με κρύα σάλτσα σοκολάτας.