ΣΥΝΤΑΓΗ IREKS MULTI CAKE SUGAR-FREE IREKS
SACHER CHOCO & ALBICOCCA ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

ΚΕΙΚ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

1.000 γρ. IREKS MULTI CAKE SUGAR-FREE
   350 γρ. ΑΥΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ
   320 γρ. ΗΛΙΕΛΑΙΟ 
   220 γρ. ΝΕΡΟ
   100 γρ. CACAO 22/24 IRCA
..........................................................................................................
1.990 γρ. Συνολικό βάρος

• Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ, με το σύρμα, στη μεσαία ταχύτητα για 3' λεπτά περίπου.
• Τοποθετούμε το μίγμα σε τσέρκι της αρεσκείας μας και ψήνουμε στους 150°C για 45’ λεπτά περίπου (ανάλογα τον φούρνο).

MΟΥΣ CHOCOLATE 0%
250 γρ. ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ 3,5%
250 γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ UHT 35% SELECTION CORMAN
200 γρ. ΜΕΛΙ
150 γρ. ΑΥΓΑ
  10 γρ. ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ
200 γρ. IRCA CAO IRCA
700 γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ UHT 35% SELECTION CORMAN (μισοχτυπημένη)
..........................................................................................................
1.760 γρ. Συνολικό βάρος

• Παστεριώνουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, το μέλι και τα αυγά στους 80°C και αποσύρουμε από τη φωτιά .
• Προσθέτουμε στο ζεστό μίγμα τα φύλλα ζελατίνης, το Irca Cao και ανακατεύουμεμέχρι να έχουμε ένα λείο νέο μίγμα.
• Τέλος μόλις η θερμοκρασία του φτάσει στους 20°C ‐ 25°C ενσωματώνουμε τη μισοχτυπημένη κρέμα γάλακτος.


ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
• Γεμίζουμε την επιθυμητή φόρμα σιλικόνης με το Μousse Chocolate 0% μέχρι την μέση και παγώνουμε.
• Στρώνουμε το ALBICOCCA G VARIEGATO MEC3 και γεμίζουμε την υπόλοιπη φόρμα με το Mousse Chocolate 0% , κλείνουμε με μια στρώση κέικ και παγώνουμε.
• Ξεφορμάρουμε και επικαλύπτουμε το παγωμένο γλυκό με QUELLA® G MEC3.