ΣΥΝΤΑΓΗ COVERCREAM LATTE IRCA
ΛΕΥΚΟ ΜΟΥΣ
ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΟ ΜΕ COVERCREAM LATTE
ΜΟΥΣ
600 γρ. ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ 3,5%
100 γρ. GELEE DESSERT DGF
600 γρ. COVERCREAM LATTE IRCA
1.000 γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ UHT 35% SELECTION CORMAN (μισοχτυπημένη)
100 γρ. ΚΡΟΚΟΣ ΑΥΓΟΥ
..............................................................................................
2.400 γρ. Συνολικό βάρος
• Ανακατεύουμε τους κρόκους μαζί με το Gelee Dessert.
• Βράζουμε το γάλα και αφού βράσει το αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε σε αυτό, το πάνω μίγμα.
• Στη συνέχεια προσθέτουμε το Covercream Latte και ομογενοποιούμε.
• Τέλος ενσωματώνουμε την μισοχτυπημένη κρέμα γάλακτος.