ΣΥΝΤΑΓΗ COOKIES COCOBOOM MEC3
ΤΟΥΡΤΑ COOKIES COCOBOOM
ΤΟΥΡΤΑ COOKIES COCOBOOM
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΛΕΥΚΟ
1.000 γρ. SFRULLA IRCA
700 γρ. ΑΥΓΑ
200 γρ. ΝΕΡΟ
.............................................................................................................
1.900 γρ. Συνολικό βάρος
• Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μίξερ και ανακατεύουμε στη γρήγορη ταχύτητα για 8' λεπτά περίπου.
• Τοποθετούμε το μίγμα σε ταψί και το απλώνουμε.
• Ψήνουμε στους 170°C - 190°C για 30' - 45' λεπτά (ανάλογα το μέγεθος).
MOUSSE COCOBOOM
200 γρ. GEL MOUSSE NEUTRE DGF
250 γρ. ΝΕΡΟ (στους 40°C ‐ 50°C)
150 γρ. COOKIES® COCOBOOM PASTE MEC3
150 γρ. CREMIRCA VANIGLIA IRCA
800‐1.000 γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 35% SELECTION CORMAN (ελαφρώς χτυπημένη)
.............................................................................................................
1.750 γρ. Συνολικό βάρος
• Ανακατεύουμε το Gel Mousse Neutre με το νερό και αφήνουμε το μίγμα για 5' λεπτά.
• Προσθέτουμε τη γεύση Cookies Cocoboom, την έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής Cremirca Vaniglia και ομογενοποιούμε.
• Τέλος ενσωματώνουμε την ελαφρά χτυπημένη κρέμα γάλακτος.
MANGO JELLY
500 γρ. FRUTTIDOR MANGO 70% IRCA
30 γρ. GELEE DESSERT DGF
.............................................................................................................
1.750 γρ. Συνολικό βάρος
• Ζεσταίνουμε το Frutidor Mango στην φωτιά και προσθέτουμε το Gelle Dessert ανακατεύοντας.
ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ:
• Τοποθετούμε ένα φύλο παντεσπάνι μέσα σε ένα τσέρκι και στρώνουμε μια ποσότητα Mousse Cocoboom.
• Τοποθετούμε ένα δεύτερο φύλο παντεσπάνι και στρώνουμε το Mango Jelly.
• Γεμίζουμε το υπόλοιπο τσέρκι με την Mousse Cocoboom , στρώνουμε μια ποσότητα COOKIES® COCOBOOM VARIEGATE MEC3 και παγώνουμε.
• Τέλος γαρνίρουμε την επιφάνεια με COOKIES® COCOBOOM CRUMBLE MEC3.