ΣΥΝΤΑΓΗ CEREAL'EAT IRCA
ΠΟΛΥΔΗΜΗΤΡΙΑΚΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ

CΕRΕAL CARROT CAKE

CARROT CAKE
1.000 γρ. CEREAL’EAT CAKE IRCA
   500 γρ. ΚΑΡΟΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ
   150 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ 82%
   250 γρ. ΑΝΑΝΑ ΞΗΡΟ
     10 γρ. ΣΟΔΑ
     10 γρ. ΚΑΝΕΛΑ
0,200 λτ. ΛΑΔΙ
0,300 λτ. ΝΕΡΟ
..................................................
1.420 γρ. Συνολικό βάρος

• Χρόνος αναμίξεως: ανακατεύουμε το λιωμένο βούτυρο με όλα τα
υπόλοιπα υλικά μαζί στο μίξερ στη μεσαία ταχύτητα για 4’ λεπτά.
• Θερμοκρασία ψησίματος: ψήνουμε στους 170°C.
• Χρόνος ψησίματος: 40’- 45’ λεπτά.

ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ
1.000 γρ. CHIZTY SOFT MASTER
   100 γρ. ΑΧΝΗ
   200 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ 82%
..................................................
1.300 γρ. Συνολικό βάρος

• Χρόνος αναμίξεως: ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με στο σύρμα για 10’ λεπτά.

Μοντάρισμα:
Αφού το κέικ κρυώσει, το γαρνίρουμε με την κρέμα τυριού.