ΣΥΝΤΑΓΗ AMERICAN STYLE CAKE & MUFFIN IREKS
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ


1.000 γρ. AMERICAN STYLE CAKE & MUFFIN IREKS
  350 γρ. ΑΥΓΑ
  200 γρ. ΛΑΔΙ
  100 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΓΕΛΑΔΟΣ 82% CORMAN
  150 γρ. ΝΕΡΟ
  100 γρ. ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
κατά βούληση ΜΑΣΤΙΧΑ, ΜΑΧΛΕΠΙ, ΚΑΝΕΛΛΑ, ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
.............................................................................................................
1.900 γρ. Συνολικό Βάρος

*Ανά κιλό χτυπημένου μίγματος προσθέτουμε 150 γρ. καρύδι ή αμύγδαλο, αν το επιθυμούμε.


Ρίχνουμε στο μίξερ το νερό, το λάδι, το λιωμένο βούτυρο και το χυμό πορτοκάλι.
• Προσθέτουμε το American Style Cake & Maffin και τα χτυπάμε όλα μαζί για 1' λεπτό στην αργή ταχύτητα με το φτερό.
Καθαρίζουμε τα τοιχώματα του κάδου και συνεχίζουμε το χτύπημα για 5' λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
 Ψήνουμε στους 150ºC‐160ºC για 50'‐60' λεπτά (τάμπερ ανοιχτό) ανάλογα το βάρος.