ΣΥΝΤΑΓΗ ABRACADAMIA MEC3
CHOUX VANILLA & ΜΑCADAMIA

CHOUX VANILLA & ΜΑCADAMIA

CRUNCHY DÉCOR
  50 γρ. ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ
  50 γρ. ΠΟΥΔΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
  50 γρ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ
  50 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΓΕΛΑΔΟΣ 82% CORMAN
………………………………………………………………………………..
200 γρ. Συνολικό Βάρος

• Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό μέχρι να έχουμε μια ομοιόμορφη ζύμη.
• Ανοίγουμε τη ζύμη με ένα πλάστη σε πάχος 1εκ.
• Κόβουμε τη ζύμη με ένα κουπάτ στο μέγεθος του choux 9 στο επιθυμητό μέγεθος).

CHOUX
1.000 γρ. CHOUX PASTRY MIX KALLBERGS
1.500 γρ. ΝΕΡΟ (στους 60οC)
………………………………………………………………………………..
2.500 γρ. Συνολικό Βάρος

• Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό για 1’ λεπτό στη αργή και 4’ λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
• Με μία σακούλα ζαχαροπλαστικής κόβουμε Choux (στο επιθυμητό μέγεθος) και τοποθετούμε πάνω σε αυτά ένα κομμάτι από το Crunchy Décor.
• Ψήνουμε στους 170οC για 30 λεπτά.

WHITE CHOCOLATE VANILLA NAMELAKA
  500 γρ. ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ 3.5%
    25 γρ. ΓΛΥΚΟΖH
  135 γρ. LILLY NEUTRO IRCA
1200 γρ. SINFONIA WHITE CHOCOLATE IRCA
    50 γρ. FRENCH VANILLA PASTE MEC3
1000 γρ. ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ UHT 35% SELECTION CORMAN
………………………………………………………………………………..
2.500 γρ. Συνολικό Βάρος

• Βράζουμε το γάλα με τη γλυκόζη, προσθέτουμε το Lilly Neutro και ανακατεύουμε.
• Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το μίγμα στην Sinfonia White Chocolate και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
• Ενσωματώνουμε την French Vanilla Paste. Τελευταία προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ρευστή.
• Τοποθετούμε το μίγμα στο ψυγείο για 24 ώρες. Αφού περάσουν 24 ώρες , χτυπάμε την Namelaka White Chocolate στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να αφρατέψει καλά.

ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
• Τρυπάμε τα Choux στην επιφάνεια και με μία σακούλα ζαχαροπλαστικής γεμίζουμε τα ¾ με White Chocolate Namelaka. Ανοίγουμε τα Choux στην μέση.
• Γεμίζουμε το υπόλοιπο Σού με το ABRACADEMIA VARIEGATO MEC3 .
• Με την Namelaka White Chocolate , κάνουμε ένα κουμπί επάνω στο Choux και στην συνέχεια διακοσμούμε με PRALINE NOISETTE IRCA και διακοσμητικά σοκολάτας DOBLA της αρεσκείας μας.