ΣΥΝΤΑΓΗ DELIMACARON IRCA
MACARON ME ΓΕΜΙΣΗ CHOCOCREAM

MACARON

1.000 γρ. DELIMACARON IRCA
   200 γρ. ΝΕΡΟ
...................................................
1200 γρ. Συνολικό βάρος 

• Αναμιγνύουμε στο μίξερ με το φτερό, όλα τα υλικά μαζί, στη γρήγορη ταχύτητα για 4’ λεπτά.
• Γεμίζουμε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και κόβουμε πάνω σε σιλικόνη
MAC02 SILIKOMART για να αποκτήσουμε το επιθυμητό σχήμα.
• Ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 135°C για 15’-17’ λεπτά με τάμπερ ανοιχτό.
• Γεμίζουμε τα μακαρόν με κρέμα CHOCOCREAM IRCA της επιλογής μας:

         CHOCOCREAM DARK IRCA
         CHOCOCREAM WHITE IRCA
         CHOCOCREAM PISTACCHIO IRCA
         CHOCOCREAM MILK & COCOA IRCA
         CHOCOCREAM PASTICCERA IRCA
         CHOCOCREAM CARAMEL FLEUR DE SEL IRCA

*ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ