ΣΥΝΤΑΓΗ DELIMACARON IRCA
MACARON ME ΓΕΜΙΣΗ CHOCOCREAM
MACARON
1.000 γρ. DELIMACARON IRCA
200 γρ. ΝΕΡΟ
...................................................
1200 γρ. Συνολικό βάρος
• Αναμιγνύουμε στο μίξερ με το φτερό, όλα τα υλικά μαζί, στη γρήγορη ταχύτητα για 4’ λεπτά.
• Γεμίζουμε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και κόβουμε πάνω σε σιλικόνη
MAC02 SILIKOMART για να αποκτήσουμε το επιθυμητό σχήμα.
• Ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 135°C για 15’-17’ λεπτά με τάμπερ ανοιχτό.
• Γεμίζουμε τα μακαρόν με κρέμα CHOCOCREAM IRCA της επιλογής μας:
CHOCOCREAM DARK IRCA
CHOCOCREAM WHITE IRCA
CHOCOCREAM PISTACCHIO IRCA
CHOCOCREAM MILK & COCOA IRCA
CHOCOCREAM PASTICCERA IRCA
CHOCOCREAM CARAMEL FLEUR DE SEL IRCA
*ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ