MASTERCLASS ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ KARIM BOURGI - 2023

 

Ο Pastry Chef Karim Bourgi, γεννήθηκε στη Σενεγάλη από Λιβανέζους γονείς και αποφοίτησε από τη γαλλική σχολή ζαχαροπλαστικής τέχνης «Le Cordon Bleu Paris».

Ξεκίνησε την καριέρα του ως εκπαιδευόμενος ζαχαροπλάστης στις καλύτερες εγκαταστάσεις της Γαλλίας και από το 2010 κατέχει πλέον τη θέση του Executive Pastry Chef σε πολύ γνωστά καταστήματα όπως το Fauchon Paris και το La Maison Du Chocolat Paris. Καθόλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έχει κερδίσει πολλά βραβεία και μάλιστα το 2014 κατέκτησε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό του "Pâtissier dans le monde". Παράλληλα χάρη στις δημιουργίες του, έχει κερδίσει περισσότερους από μισό εκατομμύριο ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατατάσσοντάς τον στους Pastry Chefs παγκοσμίου φήμης.

Ο Karim Bourgi επί του παρόντος δραστηριοποιείται ως ιδιωτικός σύμβουλος για τον όμιλο ALMANA και διδάσκει "Masterclasses" ζαχαροπλαστικής σε όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα είναι μέλος του Les Toques Blanches Du Monde (ένα επαγγελματικό δίκτυο αποτελούμενο από 3,500 pastry chefs) και πρεσβευτής - ambassador διαφόρων γνωστών εταιρειών με προϊόντα ζαχαροπλαστικής.

Στo τριήμερο Masterclass σεμινάριο σύγχρονης ζαχαροπλαστικής που θα πραγματοποιήσει ο Karim Bourgi στη Laoudis Chef Academy, θα μπορέσει να δείξει σε επαγγελματίες ζαχαροπλάστες όλα του τα μυστικά πάνω σε μοναδικές δημιουργίες με ξεχωριστή γεύση που φέρουν την υπογραφή του!

MASTERCLASS ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ KARIM BOURGI
 ..................................................................

SIGNATURE CREATIONS by KARIM BOURGI

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που έχουν αποκτήσει εμπειρία και γνώσεις στη ζαχαροπλαστική!

Το σεμινάριο είναι δομημένο στα παρακάτω γλυκά:

  • Eclairs au chocolat: Εκλέρ με πλούσια γέμιση σοκολάτας και επικάλυψη
  • Finger Foret Noir: Ατομικό γλυκό με biscuit σοκολάτας, πλούσιες στρώσεις λευκής και σοκολατένιας κρέμας και confit κερασιού.
  • Harmony: Ατομικό γλυκό με αφράτο παντεσπάνι choux, cremeux βανίλιας, compote φράουλας και τραγανό insert αμυγδάλου- βανίλιας
  • Plaisir sucree raisonne: Ατομικό γλυκό με dacquoise φουντουκιού βουτηγμένο σε τραγανή σοκολάτα και πλούσια κρέμα σοκολάτας – φουντουκιού
  • Pretty: Τάρτα με αρωματισμένη κρέμα κάρδαμου και γλασαρισμένα ροδάκινα
  • Roule almond mandarine: Ατομικό γλυκό με βάση αμυγδάλου, αρωματισμένη κρέμα αμυγδάλου και confit εσπεριδοειδών
  • Shiraz: Υγρό κέικ φιστικιού με αρωματισμένες κρέμες και καραμελωμένα φιστίκια
  • Tart Abenaki: Τάρτα αμυγδάλου με κρέμα βανίλιας – pecan και καραμελωμένα pecan
  • Chocolate Raspberry Cookies: Γεμιστό μπισκότο με σοκολατένια Ganache και συνδυασμό confit βατόμουρου και Yuzu


Εισηγητής: Karim Bourgi
Κόστος σεμιναρίου (χωρίς ΦΠΑ): 2.500 €

Διάρκεια: 3 ημέρες
Τρίτη 28/11/2023 έως & Πέμπτη 30/11/2023
Συμμετέχοντες: 8 ανά ημέρα
Ωράριο: 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ., με ένα βασικό διάλειμμα για μεσημεριανό φαγητό. 

Το πλήρες μεσημεριανό φαγητό και τα coffee breaks παρέχονται δωρεάν από τη σχολή. 

Στο τέλος του σεμιναρίου κάθε εκπαιδευόμενος παίρνει μαζί του έντυπο υλικό με τις συνταγές και πτυχίο παρακολούθησης, υπογεγραμμένο από τον Karim Bourgi. 

..................................................................

Επικοινωνήστε άμεσα με τη Γραμματεία της Ακαδημίας στο 210.6038001 (εσωτερικό 314) για να δεσμεύσετε τώρα μία θέση στο σεμινάριο με τον Karim Bourgi!