Laoudis Foods -

Η Τέχνη της Πάστας Ζάχαρης

Πιστή στην ανιδιοτελή παροχή τεχνικής υποστήριξής της προς τους πελάτες της, η LAOUDIS FOODS παρουσίασε μέσα στο Φεβρουάριο του 2014 μια σειρά πανελλαδικών σεμιναρίων για την απαιτητική τέχνη της πάστας ζάχαρης. Αναγνωρισμένοι Ιταλοί Pastry Chefs και Cake Designers (Mr. Fabio Birondi, Ms. Ilaria Pelucchi κ.α.), επέδειξαν πρωτότυπες τεχνικές εφαρμογών ζαχαροπλαστικής, ιδιαίτερα χρήσιμες για διακόσμηση σε τούρτες γάμου, βάπτισης, γενεθλίων κ.α. αλλά και για το γενικό στολισμό γλυκών με τις νέες λευκές και έγχρωμες πάστες ζάχαρης, και τις ελαστικές σοκολάτες της Ιταλικής IRCA, καθώς και τη χρήση των ειδικών εργαλείων και καλουπιών για πάστα ζάχαρης και ελαστική σοκολάτα της SILIKOMART!

Με υπέροχη γεύση σοκολάτας ή βανίλιας, οι νέες λευκές (PASTA DAMA) και έγχρωμες (Azo-Free RAINBOW PASTE) πάστες ζάχαρης της IRCA έχουν μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή, προσόν που τις καθιστά ιδανικές για επικαλύψεις και για μοντελισμό, δηλαδή τη δημιουργία τρισδιάστατων διακοσμητικών.

Αντίστοιχα, οι ελαστικές σοκολάτες ARTCHOC της IRCA, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σοκολάτας (60%), υπέροχη γεύση και λόγω των πολύ ποιοτικών χαρακτηριστικών τους, πλάθονται και αυτές πανεύκολα.

Όλα τα προϊόντα των καταξιωμένων Ιταλικών εταιρειών IRCA και SILIKOMART εισάγονται και διανέμονται στην Ελλάδα από την ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ.

Γλυκά για την εορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Στις ίδιες εκδηλώσεις, λόγω του εποχικού ενδιαφέροντος, παρουσιάστηκαν επίσης πρωτότυπες δημιουργίες ζαχαροπλαστικής για την εορτή του Αγίου Βαλεντίνου! Το νέο κόκκινο κέικ σε ξυλάκι, σε σχήμα καρδιάς, με χρωματισμένη επικάλυψη λευκής σοκολάτας Chocosmart Bianco της IRCA και σοκολατένια διακοσμητικά της DOBLA ήταν το εορταστικό γλυκό που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των ζαχαροπλαστών!

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των πελατών για τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις και του αδιαχώρητου που προέκυψε, τα ίδια σεμινάρια θα επαναληφθούν σε σύντομο χρόνο που θα ανακοινωθεί.