Laoudis Foods -

Σεμινάρια αρτοποιίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 18 & 19 Σεπτέμβρη οι πρώτες παρουσιάσεις-σεμινάρια αρτοποιίας της νέας σεζόν από την LAOUDIS FOODS, στο εντυπωσιακό «Training & Innovation Center» της εταιρείας στο Πικέρμι.

Οι πελάτες – συνεργάτες της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις «Νέες τάσεις στο Ψωμί» και να εκπαιδευτούν στη δημιουργία «Πρωτότυπων Ιδεών για Snacks» με τη χρήση νέων, πρώτων υλών αρτοποιίας της IREKS (Γερμανία) και IRCA (Ιταλία) τις οποίες η LAOUDIS FOODS αντιπροσωπεύει επίσημα στην Ελληνική αγορά. Τα νόστιμα πολύσπορα ψωμιά (Κρητικό, Vitasan, Dinkel και Soleo) και οι ποικίλες εφαρμογές τους, καθώς και τα νέα γευστικότατα γλυκά χωρίς γλουτένη, δύο κατηγορίες προϊόντων που αυξάνουν συνεχώς το μερίδιό τους και στη χώρα μας, κέντρισαν κυρίως το ενδιαφέρον των μεταπωλητών της.

Στις 25 & 26/9 το σεμινάριο επαναλήφθηκε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσει πλήθος επαγγελματιών από τη Βόρεια Ελλάδα.