Laoudis Foods -

O Michel Willaume για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Στα πλαίσια των τακτικών επιδείξεων / σεμιναρίων ζαχαροπλαστικής τέχνης που διοργανώνει η εταιρεία LAOUDIS FOODS, αυτή τη φορά παρουσίασε στους εκατοντάδες επαγγελματίες που κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις του Innovation & Training Center της εταιρείας στο Πικέρμι στις 14 και 15 Οκτωβρίου, έναν διάσημο προσκεκλημένο, το Γάλλο Pastry Chef κ. Michel Willaume, ο οποίος βρέθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Ο Michel Willaume, είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ζαχαροπλαστικής στο Coupe du Monde de la Pâtisserieκαι ένας από τους πιο πολυταξιδευμένους Γάλλους Pastry Chefs του κόσμου! Έχει εργαστεί σε φημισμένα ξενοδοχεία και καταξιωμένες εταιρείες στη Γαλλία, στις ΗΠΑ, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Ρωσία και την Ολλανδία. Σήμερα ο Michel εργάζεται ως σύμβουλος και πρεσβευτής-σεφ για την πολυεθνική εταιρεία διακοσμητικών από σοκολάτα, DOBLA.

Η δημιουργική φιλοσοφία του συνίσταται στο να δοθεί προτεραιότητα στη ζαχαροπλαστική τεχνική και σε συστατικά που είναι εύκολο να ενσωματωθούν σε ένα σύστημα παραγωγής, αλλά ταυτόχρονα κεντρίζουν στο έπακρο το ενδιαφέρον των καταναλωτών!

Ο κ. Willaume έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την αποδοχή των Ελλήνων ζαχ/στών, οι οποίοι παρέμειναν κυριολεκτικά καθηλωμένοι μέχρι το τέλος της εκδήλωσης και τη γευστική δοκιμή των δημιουργιών του!