Laoudis Foods -

Επιδείξεις των νέων παγωτών της MEC3 στην Αθήνα!

Με πολλή μεγάλη επιτυχία, όπως αναμένονταν, πραγματοποιήθηκαν από την Laoudis Foods οι επιδείξεις παγωτού MEC3 2016 στην Αθήνα. Επί τρεις ημέρες, Τρίτη 8, Τετάρτη 9 και Πέμπτη 10 Μαρτίου, εκατοντάδες επαγγελματίες προσήλθαν στο Innovation & Training Center της εταιρείας στο Πικέρμι, για να δουν και να δοκιμάσουν τις νέες προτάσεις της διάσημης ιταλικής εταιρείας MEC3 για τη φετινή χρονιά. 

Ο R&D Manager της MEC3, κ. Carlo Vanni (στην εικόνα) και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί σύμβουλοι της ελληνικής αντιπροσωπείας, παρουσίασαν νέες καινοτόμες ύλες για τη παραγωγή πραγματικά εντυπωσιακών και λαχταριστών παγωτών! Οι νέες γευστικές Quella, Φυστίκι Κελυφωτό και Φυστίκι Πίνατς, η παραδοσιακή γεύση ελληνικού τύπου παγωτού-γιαούρτι GreekYo, η "χορτοφαγική"βάση Vegan Cream Base χωρίς ζωικά λίπη και η νέα σειρά σορμπέ, πολύ πλούσιων σε φρούτα, GranFrutta, ήταν τα προϊόντα που κέντρισαν το ενδιαφέρον των πολυάριθμων επισκεπτών. Φέτος η εκδήλωση είχε ιδιαίτερο, επετειακό χαρακτήρα, καθώς το διάσημο Cookies, το πρώτο και αυθεντικό πετυχημένο παγωτό μπισκότο εκτόξευσε τη φήμη της MEC3 συμπλήρωσε τα 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη παγκόσμια αγορά! 

Το αμέσως επόμενο διάστημα, οι ίδιες επιδείξεις παγωτού MEC3, θα πραγματοποιηθούν σε πολλές μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Λάρισα, Ξάνθη, Καλαμάτα κ.α. έτσι ώστε όλοι οι συνεργαζόμενοι με την Laoudis Foods επαγγελματίες, να έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα χωρίς να χρειαστεί να υποβληθούν στον κόπο και το κόστος μακρινών μετακινήσεων.