Πόλος έλξης το περίπτερο της Laoudis Foods στην ΑΡΤΟΖΑ
Τα 25 χρόνια της στην Ελληνική αγορά έκλεισε φέτος σε μία υπέρλαμπρη τελετή η Laoudis Foods ΑΕΒΕ, στο περίπτερο της στην ΑΡΤΟΖΑ. Η διοίκηση της εταιρείας μαζί με τους υπαλλήλους της, τους πελάτες και τους συνεργάτες της, ευχήθηκαν χρόνια πολλά με υγεία και η εταιρεία να είναι πάντα δίπλα στον επαγγελματία ζαχαροπλάστη, αρτοποιό και τζελατιέρη, με αξιοπιστία και συνέπεια και για τα επόμενα χρόνια, όπως έκανε μέχρι τώρα.
Με ένα περίπτερο που απετέλεσε πόλο έλξης χιλιάδων επαγγελματιών του χώρου, έδωσε το παρόν και φέτος η Laoudis Foods στην έκθεση ARTOZA και γιόρτασε τα 25 χρόνια της. Το περίπτερο με τους μοντέρνους σχεδιασμούς έδινε την εντύπωση ενός πολυτελούς ζαχαροπλαστείου-αρτοποιίου-τζελατέριας. Την ιδιαίτερα εντυπωσιακή του όψη συμπλήρωνε ιδανικά ένας όροφος-meeting point για συνεργάτες και πελάτες.
Τα μοναδικά αριστουργήματα από Καραμέλα, του διάσημου Patissier από την DGF, Arnaud Gautier, και οι εφαρμογές αρτοζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας της ιταλική εταιρείας IRCA, με τους τεχνικούς συμβούλους κ. Angelo de Palo και τον κ. Fabio Birondi συγκέντρωσαν τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των επισκεπτών του περιπτέρου. Οι ασυναγώνιστες δροσιστικές απολαύσεις και οι πρωτοποριακές γεύσεις παγωτού όπως το παγωτό Hello Kitty, που παρουσιάστηκαν από την MEC3 και τους τεχνικούς συμβούλους κ. Carlo Vanni και κ.Matteo Zanotti, με την ευκαιρία της έκθεσης στην ελληνική αγορά, δημιούργησαν κύμα προσέλευσης καθώς οι γεύσεις είναι μοναδικές και δεν έχουν προηγούμενο παγκοσμίως. Επιπλέον, το Frozen Υοgurt της εταιρείας MEC3 με την μεγάλη ποικιλία Toppings προσέλκυσε πλήθος κόσμου. O τεχνικός σύμβουλος κ. William Decker της εταιρείας Dobla, διακόσμησε ιδανικά όλες τις δημιουργίες ζαχαροπλαστικής που παρουσιάστηκαν στην έκθεση με διακοσμητικά που αιχμαλώτιζαν τα βλέμματα. Αξίζει να αναφερθεί ότι όλες οι δημουργίες παρουσιάστηκαν σε συσκευσίες όπως δίσκους, ποτηράκια κ.α της ιταλικής εταιρείας ALCAS. Στην αρτοποιία την παράσταση έκλεψε ο τεχνικός σύμβουλος της εταιρείας IREKS κ. Christian Riedinger με απίστευτα ψωμιά και αρτοσκευάσματα που ενθουσίασαν τους επαγγελματίες.
Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας Laoudis Foods αποτελούμενο από τους κ.κ. Σπύρο Τραυλό, Νίκο Κυπραίο, Βασίλη Φραγκούλη, Μάκη Ευθυμίου και τον Master Baker κ. Γιώργο Μόγα δημιούργησαν ανεπανάληπτες συνταγές βασισμένες στις υψηλής ποιότητας Α’ ύλες της εταιρείας. Για μία ακόμη φορά, η εταιρεία Laoudis Foods κατάφερε να βάλει τον πήχη ψηλά τόσο με την ποιότητα και την αναγνωρισιμότητα των προϊόντων της όσο και με την πρωτοτυπία των εφαρμογών και των διακοσμητικών τάσεων που παρουσιάστηκαν, στην μεγαλύτερη έκθεση-γιορτή του κλάδου.
Δείτε εδώ το σχετικό video