Laoudis Foods -

Με την Laoudis Foods, στην εντυπωσιακή Scuola di Gelato!

Όταν πριν από είκοσι χρόνια η MEC3, η κορυφαία εταιρεία υλών παγωτού, ξεκίνησε τη λειτουργία της εντυπωσιακής σχολής παγωτού  " MEC3 Scuola di Gelato" στο San Clemente,  στο Ρίμινι της Ιταλίας, είχε έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο. Να μεταδώσει την κορυφαία τεχνογνωσία της στο παγωτό στους επαγγελματίες gelatieri από όλο το κόσμο, όποιο επίπεδο γνώσεων και εάν εκείνοι διέθεταν!

Για να το πετύχει αυτό, δημιούργησε προσαρμοσμένα προγράμματα εκπαίδευσης στην τεχνολογία και την παραγωγή παγωτού, ανάλογα με την εμπειρία των εκάστοτε επισκεπτών! Και για να μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα της μάθησης, επέλεξε για εισηγητές τους καλύτερους επαγγελματίες από το "μάχιμο" και ενεργό προσωπικό του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων της!Παράλληλα, στέγασε τη σχολή της σε ξεχωριστές και εργαστηριακά άριστα οργανωμένες εγκαταστάσεις, όπου η θεωρία μπορεί να γίνει πράξη την ίδια στιγμή που αποκτιέται η τεχνική γνώση!

Φέτος, άλλα δύο γκρουπ Ελλήνων gelatieri που συνεργάζονται με την LAOUDIS FOODS, την επίσημη αντιπρόσωπο της MEC3 στην Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν, από τις 9 έως τις 13 Μαΐου 2016, στην εντυπωσιακή σχολή της MEC3 στην Ιταλία, να εκπαιδευτούν και να λάβουν τα επαγγελματικά διπλώματά τους.