Αναβολή εταιρικών παρουσιάσεων και άλλα μέτρα, λόγω κορωνοϊού...

Laoudis Foods -

Αναβολή εταιρικών παρουσιάσεων και άλλα μέτρα, λόγω κορωνοϊού...

Αγαπητοί συνεργάτες, 

Η εταιρεία Laoudis Foods, με αφορμή την εξάπλωση του COVID-19 και στο πλαίσιο προστασίας της υγείας των πελατών και των υπαλλήλων της καθώς και στον περιορισμό του ρυθμού μετάδοσης του ιού, προβαίνει στη λήψη των παρακάτω μέτρων:

• Αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες συναντήσεις και επισκέψεις εντός εταιρείας. Κατά συνέπεια, αναβάλλεται και η προγραμματισμένη για τις 18 & 19 Μαρτίου παρουσίαση των παγωτών της Mec3, Gelato Days 2020. Η εκδήλωση θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς και ανάλογα με τις εξελίξεις διασποράς του ιού.

Παράλληλα:

• Αναβάλλει όλα τα ταξίδια του προσωπικού της σε προορισμούς εντός Ελλάδας και εξωτερικού.

• Ορίζει, οι επισκέπτες, οδηγοί, συνεργάτες κ.α. που παραδίδουν ή παραλαμβάνουν εμπορεύματα (μεταφορικές), έγγραφα (courier) κλπ. να κάνουν κάνουν χρήση αντισηπτικού υγρού και να φέρουν μαζί τους και να φοράνε, καθ' όλη τη διάρκεια παραμονής τους στην εταιρεία, εξοπλισμό προστασίας (μάσκα και γάντια).

• Έχει δώσει σαφείς οδηγίες στο προσωπικό της, σε περίπτωση που παρουσιαστούν συμπτώματα του ιού στους ίδιους ή σε πρόσωπο από το οικείο περιβάλλον τους, οφείλουν να παραμείνουν σπίτι τους και να ενημερώσουν άμεσα την εταιρεία ώστε να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα.

Ευχόμαστε ολόψυχα τα παραπάνω μέτρα να είναι μια μικρή παρένθεση και η καθημερινότητα όλων μας να επιστρέψει σύντομα και ανώδυνα στον προηγούμενο γνώριμο ρυθμό!