Η Laoudis Foods στην Artozyma 2020 με πολλά νέα προϊόντα!

Laoudis Foods -

Η Laoudis Foods στην Artozyma 2020 με πολλά νέα προϊόντα!

Για μια ακόμη διοργάνωση, η LAOUDIS FOODS έχει προγραμματίσει τη δυναμική παρουσία της στην 9η κλαδική έκθεση ARTOZYMA 2020 που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη (ΔΕΘ HELEXPO, 22-24 Φεβρουαρίου 2020).

Θα μας βρείτε στη γνώριμη θέση, στο Περίπτερο 15, Σταντ Β-06.

Mια πολυπληθής ομάδα που αποτελείται από τους υπεύθυνους πωλήσεων, τους τοπικούς αντιπροσώπους και τους τεχνικούς συμβούλους ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού θα βρίσκεται εκεί για να σας υποδεχθεί και να σας παρουσιάσει όλα νέα προϊόντα μας και ειδικά εκείνα που παρουσιάστηκαν στη πρόσφατη SIGEP, όπως τα νέα παγωτά 2020 της ιταλικής MEC3, τις νέες ύλες ζαχαροπλαστικής της IRCA κ.α. 

Φυσικά στο περίπτερό μας θα δείτε και θα γευτείτε και πολλές ακόμα δημιουργίες ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού με τις ήδη καταξιωμένες πρώτες ύλες όλων των φημισμένων εταιρειών-παραγωγών που αντιπροσωπεύουμε επίσημα στην ελληνικά αγορά! 

Φέτος θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δείτε και να δοκιμάσετε στο περίπτερο της Laoudis Foods και δημιουργίες με τα προϊόντα δύο ακόμα κορυφαίων ευρωπαίων παραγωγών που αντιπροσωπεύει πλέον επίσημα στην Ελλάδα η Αφοι Λαούδη αεβε. Πρόκειται για τα βούτυρα και τις κρέμες γάλακτος της βελγικής CORMAN καθώς και τα προϊόντα παστεριωμένου αυγού της ιταλικής EUROVO