Laoudis Foods -

Laoudis Foods: Πληθωρική παρουσία και στην Artoza 2015

Με επιτυχία στέφτηκε ακόμα μια φορά η συμμετοχή της LAOUDIS FOODS στην εμπορική έκθεση ΑΡΤΟΖΑ. Μέσα στις τέσσερις ημέρες που διήρκησε η έκθεση, χιλιάδες επαγγελματίες από περισσότερες από 1.000 διαφορετικές καταγεγραμμένες επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα, επισκέφτηκαν το περίπτερό μας, συνομίλησαν με τους πωλητές και τους τοπικούς εμπορικούς αντιπροσώπους της ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ!

Παράλληλα, δοκίμασαν το πλήθος των τελικών προϊόντων που είχαν ετοιμάσει για εκείνους με πρώτες ύλες μας οι τεχνικοί σύμβουλοι του Innovation & TrainingCenter® και οι πολυάριθμοι προσκεκλημένοι σεφ από τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης (R&D) των διάσημων ευρωπαίων παραγωγών που αντιπροσωπεύει επίσημα η εταιρεία μας.

Στο εντυπωσιακό περίπτερο των 420 τ.μ. (συν 50 τ.μ. σε όροφο), το μεγαλύτερο και της φετινής Αρτόζα, οι φιλοξενούμενοι επισκέπτες μας μπόρεσαν να δουν από κοντά  όλες τις νέες πρώτες ύλες παγωτού και τα νέα μίγματα αρτοποιίας και μείγματα ζαχαροπλαστικής για τη φετινή χρονιά, από καταξιωμένους παραγωγούς πρώτων υλών τροφίμων όπως οι MEC3, IRCA, IREKS, DGF κ.α.

Τέλος, στην ΑΡΤΟΖΑ 2015 παρουσιάστηκαν και δείγματα από την τεράστια συλλογή συμπληρωματικών προϊόντων, όπως διακοσμητικά DOBLA, συσκευασίες ζαχαροπλαστικής και παγωτού ALCAS, επαγγελματικές φόρμες σιλικόνης SILIKOMART κ.α.

Το ραντεβού με τους συνεργάτες μας ανανεώνεται για τις προσεχείς τεχνικές επιδείξεις - σεμινάρια που θα οργανώσει η εταιρεία μας μέσα στη χρονιά και φυσικά για την ARTOZA 2017!