Ετήσια Επίδειξη Ζαχαροπλαστικής IRCA
Πιστή στο, καθιερωμένο πια, ετήσιο ραντεβού της με τους Έλληνες ζαχαροπλάστες, η IRCA πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες στο Innovation & Training Center της LAOUDIS FOODS στο Πικέρμι, τη φετινή επίδειξή της. Ο Pastry Chef κος ANGELO DE PALO επέδειξε στους πολλούς παρευρισκομένους επαγγελματίες, νέες συνταγές βασισμένες στη σταθερή φιλοσοφία της IRCA, η οποία προσπαθεί να συνδυάζει την απλότητα και την ταχύτητα στην εκτέλεση, με το πολύ γευστικό τελικό αποτέλεσμα! Φέτος την παράσταση "έκλεψε" το εντυπωσιακό και απίστευτα αφράτο Ιταλικό PANDORO, βασισμένο στο πολύπλευρο μίγμα ζαχαροπλαστικής φούρνου για πανετόνε και άλλα γλυκά φούρνου DOLCE FORNO της IRCA, καθώς και η νέα σειρά φυσικών φρούτων σε ζελέ FRUTTIDOR, με τις απεριόριστες χρήσεις σε πλήθος εφαρμογών!