Νέες Δημιουργίες Ζαχαροπλαστικής IRCA
Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πολύ ενδιαφέρουσα επίδειξη είχαν στις αρχές Οκτωβρίου οι πελάτες-συνεργάτες της Laoudis Foods. Ο διακεκριμένος Chef και Τεχνικός Σύμβουλος Ζαχαροπλαστικής, κ. Fabio Birondi, δημιούργησε εντυπωσιακά γλυκά βασισμένα τόσο σε καταξιωμένες, όσο και σε πολλές νέες πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής της IRCA τις οποίες θα δούμε σύντομα στη χώρα μας.
Με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου και σχεδόν έναν αιώνα εμπειρίας, η Ιταλική IRCA είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης κάθε ζαχαροπλάστη και αρτοποιού που θέλει να είναι ενημερωμένος για νέες τάσεις που θα επικρατήσουν στην παγκόσμια και την ελληνική αγορά. Το πολυπληθές επαγγελματικό κοινό που βρέθηκε στο Innovation & Training Center της Laoudis Foods, έμεινε πραγματικά εκστασιασμένο από τις νέες γεύσεις σοκολάτας-καραμέλας (Toffee D’Or Caramel και Reno Lactee Caramel) που επέδειξε ο Fabio στις χειμερινές προτάσεις του.