"Συνωστισμός" από κορυφαίους Γάλλους Pastry Chefs!

Laoudis Foods -

"Συνωστισμός" από κορυφαίους Γάλλους Pastry Chefs!

Αυτό το φθινόπωρο η LAOUDIS FOODS προσέφερε μια μοναδική ευκαιρία στους πελάτες-συνεργάτες της καθώς μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, έφερε στην Ελλάδα τρεις φημισμένους Γάλλους Pastry Chefs!!!

Συγκεκριμένα, την εορταστική παρουσίαση ζαχαροπλαστικής του Innovation & Training Center® στη Θεσσαλονίκη στις 17/10 & 18/10 πραγματοποίησε ο κ. BRUNO COURET, ο φημισμένος σεφ και έμπειρο στέλεχος των Γαλλικών παραγωγών DGF και FLAVORS & CHEFS ο οποίος επέδειξε ζωντανά πολλές σύγχρονες γαλλικές συνταγές!


Λίγες ημέρες μετά, στην Αθήνα 31/10 - 1/11, ο κ. FRANCOIS GALTIER με την υποστήριξη της παραγωγού σοκολατένιων διακοσμητικών DOBLA, ενθουσίασε το πολυπληθές κοινό με ένα απολαυστικό show ζαχαροπλαστικής! Ο Francois "επιστράτευσε" μέχρι και ένα κλασικό πικ-απ (εικόνα) για να ολοκληρώσει μια από τις υπέροχες δημιουργίες του!
Την ίδια στιγμή, λίγα μέτρα πιο δίπλα, στην LAOUDIS CHEF ACADEMY, ένας έτερος Γάλλος, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ζαχ/κης κ. MICHEL WILLAUME πραγματοποιούσε το 3ήμερο workshop"4 Seasons", στους τυχερούς μαθητές της τεχνικής ακαδημίας!

Τα δύο έντυπα συνταγολόγια με τις σύγχρονες γαλλικές συνταγές του Bruno Couret και του Francois Galtier είναι διαθέσιμα σε περιορισμένο αριθμό. Οι πελάτες της Laoudis Foods που δεν κατάφεραν να παραβρεθούν σε αυτές τις ανεπανάληπτες παρουσιάσεις, μπορούν να τα ζητήσουν από τον εκπρόσωπο πωλήσεων που τους εξυπηρετεί, μέχρι εξαντλήσεώς τους.