Laoudis Foods -

Χριστουγεννιάτικες Ιδέες Ζαχαροπλαστικής

Αποδεικνύοντας άλλη μια φορά, τη μέγιστη σημασία που δίνει η LAOUDIS FOODS στην υποστήριξη των επαγγελματιών πελατών της που διατηρούν αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο και τζελατερία, όπου και εάν εκείνοι εδρεύουν, η εταιρεία οργάνωσε και παρουσίασε μέσα στον επίκαιρο μήνα Νοέμβριο, τρία σεμινάρια-παρουσιάσεις με θέμα «Χριστουγεννιάτικες Ιδέες Ζαχαροπλαστικής» και τα οποία κάλυψαν τη Βόρεια, Νότια και Νησιωτική Ελλάδα.

Επισκέπτες από κάθε σημείο της χώρας, είχαν έτσι ευκολότερη πρόσβαση στις παράλληλες εκδηλώσεις που έγιναν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη και είχαν σκοπό να τους ενημερώσουν για πρωτότυπες ιδέες δημιουργίας γλυκών με χειμωνιάτικο πνεύμα, εορταστική διακόσμηση και συσκευασία, καθώς και τις νέες γευστικότατες προτάσεις για βασιλόπιτες!

Τα σεμινάρια αυτά, σηματοδότησαν και τον επίλογο μιας ακόμη πολύ επιτυχημένης χρονιάς στον τομέα της υποστήριξης και εκπαίδευσης των πολυάριθμων πελατών της LAOUDIS FOODS, μέσω των καινοτόμων υπηρεσιών του πρότυπου INNOVATION & TRAINING CENTER® της εταιρείας μας. Περισσότεροι από 2.000 επαγγελματίες από 1.000 διαφορετικές επιχειρήσεις είχαν την ευκαιρία μέσα στο 2013 να ενημερωθούν στις πάρα πολλές παρουσιάσεις-σεμινάρια που οργανώνουμε συστηματικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και σε επίκαιρες περιόδους ανά εποχή και προϊόν. Σκοπός, η παροχή του μέγιστου δυνατού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, σε όλους τους επαγγελματίες που συνεργάζονται με συνέπεια με αυτή.

Η μεγάλη ανταπόκριση και των ενδιαφέρον σας για τις εκδηλώσεις μας, μας «αναγκάζει» να τις επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο την επόμενη χρονιά!

Εγγραφείτε τώρα στο ενημερωτικό newsletter μας, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις παρουσιάσεις και τα σεμινάρια της επόμενης χρονιάς, αλλά και τις νέες πρώτες ύλες αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και παγωτού της ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ.