Οικολογικές βιοδιασπώμενες συσκευασίες ALCAS!

Laoudis Foods -

Οικολογικές βιοδιασπώμενες συσκευασίες ALCAS!

Δώστε τώρα στην επιχείρησή σας κορυφαία εικόνα, με τη χρήση καινοτόμων οικολογικών συσκευασιών από βιοπλαστικό PLA. Πλήθος επιλογών για ζαχαροπλαστική, παγωτό και horeca! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ όλη τη συλλογή βιοδιασπώμενων προϊόντων της ALCAS!

Τα νέα οικολογικά προϊόντα Bio Happy της ιταλικής ALCAS είναι κατασκευασμένα από βιοπλαστικό και ακολουθούν την πιο σύγχρονη τάση στις συσκευασίες ζαχαροπλαστικής και μαζικής εστίασης! Αλλά τα βιοπλαστικά δεν είναι μόνο μόδα, ούτε μόνο μια εικόνα κοινωνικής ευαισθησίας για την εταιρεία σας! Τα βιοπλαστικά βοηθούν πραγματικά ώστε να γίνει ο πλανήτης μας καλύτερος! 

Το βιοπλαστικό είναι ένα νέο υλικό φτιαγμένο από ανανεώσιμες πρώτες ύλες, όπως βιομάζα, φυτικά έλαια, μη μεταλλαγμένο άμυλο καλαμποκιού κ.α. Τα ανώτερα βιοπλαστικά τύπου PLA που χρησιμοποιεί η ALCAS είναι πιο ανθεκτικά από το κλασικό πλαστικό, είναι πιο διαυγή από το φυσικό γυαλί και το κυριότερο, δε δημιουργούν κανενός είδους απόβλητα καθώς είναι ικανά να αποσυντεθούν πλήρως και να επιστρέψουν αρκετά σύντομα πίσω στη φύση, με απλή, φυσική διαδικασία! Και αυτό γιατί οι συσκευασίες από βιοπλαστικό PLA είναι απολύτως οργανικά απορρίμματα, όπως για παράδειγμα τα υπολείμματα των τροφών και δεν επιβαρύνουν καθόλου το περιβάλλον! Αντίθετα μέσω της κομποστοποίησης, παράγουν σε σύντομο χρόνο ένα πλούσιο οργανικό λίπασμα, το οποίο μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί στις καλλιέργειες, κλείνοντας έτσι τον κύκλο της φύσης, όπως κάθε άλλο φυσικό προϊόν!

Τα προϊόντα Bio Happy ALCAS έχουν την πιστοποίηση EN 13432 και πληρούν τις προδιαγραφές αναφορικά με τις βιοδιασπώμενες συσκευασίες. Η πιστοποίηση ΕΝ 13432 δίνεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε όσα προϊόντα διατηρούν όχι περισσότερο από το 10% της αρχικής τους μάζας μετά από 3 μήνες κομποστοποίησης.

Στη σειρά βιοδιασπώμενων συσκευασιών Bio Happy ALCAS θα βρείτε πλήθος επιλογών για ζαχαροπλαστική, παγωτό και ho.re.ca, όπως κύπελλα, δισκάκια, ποτήρια ροφημάτων, καλαμάκια, κουταλάκια κ.α. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε όλη τη σειρά των βιοδιασπώμενων συσκευασιών Bio Happy ALCAS!